Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2022, 13:26
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Lady Gaga mala mať so Salmou Hayek vo filme House of Gucci erotické scény. Režisér Ridley Scott ich vystrihol

Lady Gaga mala mať so Salmou Hayek vo filme House of Gucci erotické scény. Režisér Ridley Scott ich vystrihol
Zdroj: United Artists
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF GUCCI
Uložiť Uložené

Existuje veľká šanca, že scény uvidíme v režisérskom zostrihu.

Herečka Lady Gaga prezradila, že mala s kolegyňou Salmou Hayek vášnivé scény vo filme House of Gucci. Režisér Ridley Scott, respektíve hollywoodske štúdio United Artists ich však z finálneho strihu vymazali. Informáciu prináša Collider. Nie je jasné, prečo to urobili, promovanie filmu tým, že v ňom diváci uvidia sex medzi Lady Gaga a Salmou Hayek, by bolo úspešné. Obzvlášť ak film v kinách veľa nezarába, čo bol aj prípad House of Gucci.

Odporúčané
Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal 17. januára 2022, 12:30

„Môžeme teda pochváliť aj režiséra Ridleyho Scotta, pretože nám dovolil skúsiť to. Pamätám si, ako sme boli na natáčaní so Salmou Hayek a napadlo nám, či sa medzi Pinou (Hayek) a mojou postavou Patriziou neodohrá niečo šteklivé po tom, čo Maurizio (Adam Driver) zomrie,“ povedala Lady Gaga.

Lady Gaga sa zamýšľala nad tým, že scény možno uvidíme v režisérskom zostrihu. Väčšinou sú režisérske zostrihy aj dlhšie, keďže pridávajú scény, ktoré chceli štúdiá z filmu vystrihnúť. 

House of Gucci
Zdroj: MGM

Koncom novembra Scott potvrdil, že plánuje akési dlhšie vydanie filmu, hoci nutne nemusí mať označenie režisérsky zostrih. Je teda vysoko pravdepodobné, že tieto scény uvidíme práve v tomto zostrihu. Nič však zatiaľ nie je potvrdené. 

Snímku údajne natočili za 75 miliónov dolárov bez výdavkov na reklamu. V kinách pritom zarobila necelých 150 miliónov dolárov, z čoho štúdiá spravidla získajú 40 – 45 %. Do účtovníctva hollywoodskych štúdií úplne nevidíme, no je jasné, že film rozhodne nebol príliš úspešný.

Späť
Zdieľať
Diskusia