Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2022, 10:52
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

VIDEO: Eminem má slovnú prestrelku so svojím mladším ja. So Snoop Doggom a Dr. Drem sa stretávajú v reklame na Super Bowl

VIDEO: Eminem má slovnú prestrelku so svojím mladším ja. So Snoop Doggom a Dr. Drem sa stretávajú v reklame na Super Bowl
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
NEWS EMINEM SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Super Bowl vydáva oficiálny trailer, ktorým predstavuje všetkých účastníkov chystanej polčasovej šou. Tentoraz ju ovládnu legendy amerického rapu.

Na tohtoročnom finálne Super Bowlu uvidia fanúšikovia na jednom pódiu legendy svetového rapu. Pozvanie prijali Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige a Kendrick Lamar, ktorí vystúpia už 13. februára v rámci polčasovej šou na štadióne Sofi v Kalifornii. 

Fanúšikovia sa teraz dočkali aj traileru, ktorý naznačuje, že sa máme na čo tešiť. Polčasová šou v rámci finále prestížneho NFL je okrem iného známa aj tým, že pri jej tvorbe neexistuje finančný strop ani žiadny rozpočet. Aj preto sme vždy svedkami prepracovaných audiovizuálnych projektov, ktorých jediným cieľom je zapísať sa do histórie v čo najpozitívnejšom svetle. 

O video plné legiend sa postaral režisér F. Gary Gray, ktorého mnohí poznajú z ikonickej snímky Straight Outta Compton. „Vždy keď spolupracujem s Drem, považujem to za dôležitý moment, ktorý sa zapíše do histórie zábavného priemyslu,“ skonštatoval režisér. 

V minulom roku ovládol Super Bowl svojou netradičnou šou The Weeknd, ktorý premenil futbalový štadión na Las Vegas.  

Späť
Zdieľať
Diskusia