Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
20. januára 2022, 13:30
Čas čítania 2:45
Sponzorovaný obsah

Adidas a Footshop predstavujú nové outdoorové tenisky. K nákupu dostaneš DIY box ako darček

Adidas a Footshop predstavujú nové outdoorové tenisky. K nákupu dostaneš DIY box ako darček
Zdroj: Footshop
MÓDA ADIDAS STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Vďaka Footshopu spojíš príjemné s užitočným. Kúp si nový štýlový kúsok a urob niečo pre prírodu vďaka DIY boxu, ktorý môžeš dostať k nákupu.

Spojenie módy a lásky k prírode. Takouto cestou sa vydala značka Adidas Originals. Spolu so Seanom Wotherspoonom predstavila nové outdoorové tenisky, ktoré vznikli v spolupráci s Atmosom, japonským butikom zameraným na streetwear. Vďaka Footshopu si môžeš nielen predobjednať tieto štýlové topánky, ale aj prispieť k udržateľnosti. Tridsiatim náhodne vybraným kupujúcim Footshop k teniskám rozdá špeciálne DIY boxy. Čo bude vnútri?

kúpiť tenisky

Láska k teniskám aj k prírode 

Sean Wotherspoon je milovník vintage z Los Angeles, známy ako jeden zo spoluzakladateľov resellovej siete obchodov Round Two. Miluje športové oblečenie a tenisky. Jeho modely sú typické netradičným použitím materiálov aj kombináciou farieb. Sean sa aktívne zapája do globálnych akcií na podporu ľudskosti a je vášnivým vegánom.

footshop, adidas
Zdroj: Footshop

Nový model tenisiek vznikol spojením tejto svetoznámej značky streetwearového oblečenia a dnes už nemenej slávneho milovníka starých tenisiek. V spolupráci s prominentným japonským streetwearovým butikom Atmos, ktorý sídli v Tokiu, stvorili nový model Superturf Adventure SW. Nové Superturf Adventure sú prepojením všetkého, čo tieto brandy ponúkajú. Nevšedný dizajn, spracovanie s dôrazom na prírodu a funkčnosť.

Cool obuv pre milovníka outdooru 

Superturf Adventure SW x Atmos si zamilujú predovšetkým milovníci trailov, vychádzok a outdooru. Práve svoju lásku k prírode a outdoorovým aktivitám totiž Sean Wotherspoon premietol do nového modelu. Inšpirácia prírodou je zrejmá z materiálov aj farebného vyhotovenia topánok. Dizajn sa nesie v živých farbách, takže v týchto topánkach ťa rozhodne nikto neprehliadne.

Vegánske Superturf Adventure SW sú robustné a nájdeš na nich vychytávky, ktoré na trailoch oceníš. Napríklad na šnurovaní je odnímateľná taštička na šnúrky, ktorú môžeš z topánok zložiť a použiť ako peňaženku. Nosiť sa dá na opasku alebo krku.

Celý projekt Superturf Adventure dopĺňa kolekcia oblečenia, ktorá zahŕňa tričká, mikiny s kapucňou a cargo nohavice. Všetky kúsky zdobí spoločný emblém Seana Wotherspoona a značky Adidas Originals.

footshop, adidas
Zdroj: Footshop

K teniskám box s prekvapením 

Tieto štýlové tenisky si môžeš kúpiť vo Footshope, kde sa rozhodli dať nákupu topánok pridanú hodnotu a zapojiť budúcich majiteľov do ochrany prírody. Pretože keď si chceme užívať hory, kopce a lesy v nových topánkach, mali by sme sa aj postarať o to, aby sme sa správali čo najudržateľnejšie.


Footshop a značka Adidas Originals vytvorili originálne DIY drevené boxy. Špeciálnu drevenú škatuľu dostane za nákup týchto tenisiek tridsať náhodne vybraných kupujúcich. Krabica okrem topánok obsahuje vychytávky, ktoré sa ti môžu hodiť na turistike, ale aj v meste. V podstate taký pohotovostný boxík s vecami nutnými na prežitie. Je tam napríklad gravírovaný téglik s potrebnými surovinami a návodom, ako si pripraviť „Seanov čaj“. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sneakers & Apparel (@footshop)

Vytvor si záhradku alebo nové oblečenie

Súčasťou boxu sú aj maličkosti, ktoré budú rozvíjať tvoju tvorivosť a naučíš sa vďaka nim niečo o udržateľnosti. Footshop a Adidas Originals sa snažia ukázať, že aspoň malou mierou môže prispieť každý z nás. Napríklad tým, že si vybuduješ malú záhradku s vlastnými rastlinami alebo obnovíš staršie kúsky zo skrine.

V boxe sa nachádza aj digitálna pozvánka na webovú stránku, kde nájdeš edukatívne videá zamerané na udržateľnosť. Súčasťou sú aj tutoriály na výrobu vecí, ktoré často kupujeme, a pritom si ich môžeme jednoducho urobiť sami doma. Okrem iného sa tam dozvieš, ako vhodne využiť obsah boxu, ktorý ti od Footshopu a Adidas Originals dorazil. Workshopy sú zamerané na dve témy, ktorým je prispôsobený obsah boxov.

footshop, adidas
Zdroj: Footshop

Prvým z nich je kvetinová dielňa. Keď v DIY boxe nájdeš výsevné črepníky, môžeš si vytvoriť malú súkromnú záhradku. Okrem kvetináčov box obsahuje aj ďalšie veci potrebné na zasadenie rastlín vrátane semienok a návodu, ako sa o rastliny starať. Vďaka tomu, že je spodná časť kvetináča vystlaná machom, dajú sa v ňom kvety ľubovoľne usporiadať.

Druhou témou je vytváranie nového oblečenia zo starého. To znamená, že vezmeš staré kúsky zo skrine a vytvoríš z nich nové, s iným dizajnom. Box zameraný na túto tému obsahuje tašku z recyklovanej bavlny a farbivá vyrobené zo zeleniny. Vďaka týmto pomôckam si môžeš najprv skúsiť proces farbenia, než sa pustíš do vylepšovania oblečenia naostro.

Aby si prispel k udržateľnosti, nemusíš, samozrejme, čakať na box alebo tenisky. Malú záhradku si môže doma vytvoriť každý a obnovenie šatníka je zábava. Vlastnoručne vylepšené oblečenie bude pre teba mať aj inú hodnotu ako tú finančnú. Môžeš ho potom hrdo nosiť napríklad k novým teniskám.

chcem Superturf Adventure SW
Späť
Zdieľať
Diskusia