Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2022, 10:37
Čas čítania 1:04
Viktor Kniš

Karlos Vémola vyrozprával príbeh, ako sa bil s Rómami v Londýne. Vraj plakal, keď si myslel, že to dvaja neprežili

Karlos Vémola vyrozprával príbeh, ako sa bil s Rómami v Londýne. Vraj plakal, keď si myslel, že to dvaja neprežili
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené

Český MMA bojovník sa vrátil na pódium, kde v rámci známej šou vyrozprával príbeh zo svojej mladosti.

V rámci internetovej šou Fightcast Karlos Vémola vyrozprával príbeh zo svojej mladosti, keď ako 18-ročný odišiel do Londýna. Chcel sa stať úspešným kulturistom, keďže však nemal peniaze, privyrábal si ako vyhadzovač na diskotéke. Hneď počas prvej noci sa podľa jeho slov strhla bitka, pretože sa do klubu chceli dostať „gypsies“ (Rómovia), ktorých údajne odmietli pustiť dnu. 

Vémola opísal bitku, do ktorej sa na jednej aj druhej strane zapojilo viacero ľudí. Úspešný MMA zápasník sa v tom čase ešte aktívne bojovým športom nevenoval, ale aj s pomocou ostatných vyhadzovačov vraj Rómov zbili. Potom údajne nasledoval rozhovor s nadriadeným, pretože si Vémola myslel, že jeden z nich nejaví známky života. 

„Snažil som sa ho postaviť, nič. ‚Zavolajte sanitku,‘ povedal som. Majiteľ zabuchol dvere a vraví: ‚Chceš ísť do väzenia? Práve si možno zabil Cigána. Žiadnu sanitku volať nebudeš, upokoj sa!‘

Mal som 19 rokov, môj prvý víkend v práci. Srdce mi pumpovalo, myslel som, že umriem. Majiteľ pokračoval: ‚Dnes je nedeľa. Odbehni dozadu po veľký smetiak, natlačíme ho tam a v pondelok ho vyvezú.‘ ‚To si robíte srandu?‘ pýtal som sa. Mal som paniku. Opakoval som, nech zavolajú sanitku,“ cituje Vémolu portál šport.aktuality.sk.

S plačom vraj išiel po smetiak, pretože sa chcel vyhnúť väzeniu, ale keď sa vrátil, obete už na zemi nenašiel. 

Karlos Vémola momentálne rieši rozchod s manželkou Lelou Ceterovou, kauza však zatiaľ nemá jasný záver. MMA zápasník najprv krivo obvinil svojho priateľa, ktorý bol podľa neho do vzťahu zapletený, neskôr sa mu ospravedlnil a priznal, že si príbeh vymyslel. Vémola opakovane odkladá zápasy pre vážne zranenie ruky. Ak sa vylieči, do ringu sa vráti približne v polovici roka. 

Karlos Vémola.
Karlos Vémola. Zdroj: Oktagon MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia