Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2022, 19:25
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Hviezdy z nového Spider-Mana išli v tajnosti do kina na No Way Home. Chceli vedieť, ako budú diváci reagovať

Hviezdy z nového Spider-Mana išli v tajnosti do kina na No Way Home. Chceli vedieť, ako budú diváci reagovať
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Spider-Man: No Way Home je finančný hit.

Pozor, článok obsahuje spoilery.

Na Slovensku boli síce celý december zavreté kiná, no milióny divákov z iných krajín majú už film Spider-Man: No Way Home za sebou. Ak patríš medzi nich, iste vieš, že sa v nostalgických a pomerne zábavných scénach na plátne objavia starí Spider-Mani, ktorých hrali Andrew Garfield a Tobey Maguire.

Dvojica hercov bola zvedavá, ako budú fanúšikovia na ich príchod reagovať, a tak sa spoločne vybrali do kina. Andrew Garfield pre Entertainment Tonight povedal, že mal na sebe celý čas nasadené rúško a na hlave čapicu. Podľa herca si tak jeho ani Tobeyho Maguiera vôbec nikto nevšimol. „Bolo naozaj krásne, že sme sa o tento moment delili spoločne,“ vyjadril sa.

Pandémia koronavírusu spôsobila obrovský škrt cez rozpočet kinám po celom svete. Práve tretiemu Spider-Manovi sa však ako prvému filmu podarilo od začiatku pandémie zarobiť viac ako miliardu dolárov. Kiná na Slovensku sa od 10. januára otvárajú pre ľudí v režime OP. Do priestorov však môže vojsť maximálne 50 divákov.

Späť
Zdieľať
Diskusia