Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2022, 23:09
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Seriál Fallout natočí tvorca Westworldu Johnatan Nolan. Postapo projekt podľa slávnej videohry bude poriadne drahý

Seriál Fallout natočí tvorca Westworldu Johnatan Nolan. Postapo projekt podľa slávnej videohry bude poriadne drahý
Zdroj: Bethesda Softworks
FILMY A SERIÁLY FALLOUT
Uložiť Uložené

The Last of Us dostane konkurenciu. Fallout má veľký potenciál a môže z toho byť obrovský hit.

V júli minulého roka sme písali o tom, že Amazon Prime Video chystá seriálovú adaptáciu slávnej videohernej série Fallout a že sa o ňu má postarať tvorca Westworldu Jonathan Nolan (brat Christophera Nolana). Deadline tieto správy dnes potvrdzuje. Nolan zrežíruje prvú epizódu a bude slúžiť ako výkonný producent.

Odporúčané
Médiá ich majú na háku a bežní diváci ich nepoznajú. Toto je 10 najlepších filmov roka 2021, ktoré ľudia prehliadli Médiá ich majú na háku a bežní diváci ich nepoznajú. Toto je 10 najlepších filmov roka 2021, ktoré ľudia prehliadli 6. januára 2022, 12:30

A to je zatiaľ všetko, čo vieme. Seriál sa nepochybne pokúsi prilákať aj veľkých hercov. Dej sa zameriava na postapokalyptickú Zem, z ktorej po atómových útokoch takmer nič nezostalo. 

Ľudia dlhé roky ostávali v podzemných krytoch, no je načase vyliezť na povrch a začať budovať novú spoločnosť. Zem sa však zmenila a tých, čo prežili, čaká veľké množstvo nástrah vrátane zmutovaných príšer, zvierat a ľudí. Nájdeš tu lovcov odmien, grázlov, gangy či ambicióznych lídrov. Premiéru neočakávame skôr než v druhom polroku 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia