Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2022, 9:43
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

11-ročná Slovenka a jej matka prehovorili o brutálnom útoku. Dievča opili, zbili a vyzliekli

11-ročná Slovenka a jej matka prehovorili o brutálnom útoku. Dievča opili, zbili a vyzliekli
Zdroj: Polícia SR
ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL POLÍCIA SR ÚTOK V MILOSLAVOVE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Mladé dievča nechápe, prečo ho napadli.

Slovensko nedávno vydesilo video z Miloslavova, na ktorom tínedžeri opíjajú a bijú 11-ročné dievča. Televízii Markíza sa podarilo spojiť s mladou obeťou a jej matkou. Podľa slov dievčaťa partiu mohlo rozhnevať, že vylialo kofolu. S istotou však nevie, prečo ho napadli.

Matka tvrdí, že poslednú správu od dcéry dostala približne o piatej večer a následne jej už nezdvíhala telefón. Po rozliatí nealkoholického nápoja do dievčaťa začali liať nasilu vodku, ktorú však odmietalo. Krátko nato ho začali biť a vyzliekli donaha.

Celý útok si natáčali na svoje telefóny 14-, 15- a 16-roční tínedžeri. Tí vraj podobným spôsobom na dieťa zaútočili aj v minulosti. Svedkyňa útoku povedala, že ho fotografovali aj bez spodnej bielizne.

„Keď jej fotili vagínu, tak tam jej bolo vidieť ruku. Ona (jedna z agresoriek – pozn. red.) sa nám začala vyhrážať tým, že my z toho nebudeme mať aj tak problémy, pretože ona má mamu policajtku,“ povedala svedkyňa o jednej z útočníčok.

Po útoku sa údajne partia dohodovala, ako trestný čin zamaskovať a čo povedia policajtom a záchranárom. „Každý deň chodia nové videá, nové fotky. Je to hrozné. Toto si nezaslúžila, má 11 rokov. Bojím sa, aby si niečo neurobila,“ povedala s plačom v reportáži TV Markíza matka obete.

Domov
Zdieľať
Diskusia