Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2022, 15:30
Čas čítania 1:00
Richard Balog

Panoramatický výhľad na more a luxus v spojení s moderným dizajnom z Costa del Sol za 2,5 milióna eur

Panoramatický výhľad na more a luxus v spojení s moderným dizajnom z Costa del Sol za 2,5 milióna eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Vila stojí len niekoľko desiatok metrov od známej pláže Cortijo Blanco a zároveň neďaleko prístavu pre luxusné jachty s názvom Puerto Banús.

Portfólio realitnej kancelárie Svoboda & Williams zahŕňa množstvo pokladov z domáceho aj zahraničného trhu s nehnuteľnosťami, o čom sa dnes presvedčíš vďaka sídlu v pobrežnej oblasti Costa del Sol. Na predaj je za 2 490 000 eur, čo je vzhľadom na lukratívnu lokalitu Marbelly a súčasné ceny veľmi výhodná ponuka. 

Konkrétne ide o vilu s piatimi spálňami v idylickej rezidenčnej štvrti v obci San Pedro de Alcántara, ktorá bude skolaudovaná v druhej polovici roka 2022. Dielo španielskych architektov stojí v uzavretom komplexe len niekoľko desiatok metrov od známej pláže Cortijo Blanco a zároveň neďaleko prístavu pre luxusné jachty s názvom Puerto Banús. 

Odporúčané
Mestské bývanie v obkolesení zelene. Presne také sú nové byty v projekte Rezidencie Slávičie neďaleko Horského parku    Mestské bývanie v obkolesení zelene. Presne také sú nové byty v projekte Rezidencie Slávičie neďaleko Horského parku 22. decembra 2021, 17:30

Dom sa rozprestiera na pozemku s výmerou viac ako 830 štvorcových metrov vrátane terasy, ktorá má 191 štvorcových metrov, a menšieho bazéna. Architekti nehnuteľnosť navrhli v modernom štýle s adekvátnym puncom luxusu, pričom najvýraznejším prvkom sú veľkoformátové okná od podlahy po strop s výhľadmi do záhrady.

Návrh interiéru disponuje okrem spomínaných piatich spální aj rovnakým počtom kúpeľní, plne vybavenou kuchyňou, jedálňou s barom, vínnou pivnicou, súkromnou posilňovňou, domácim kinom či herňou s biliardovým stolom. Prémiové povrchy, ako napríklad veľkoformátové obklady, architekti vybrali vo vyhľadávanom štúdiu interiérového dizajnu Gunni & Trentino. 

Romantickú oblasť ohraničuje z jednej strany Stredozemné more a z druhej impozantný horský masív, do ktorého sme sa zamilovali na prvý pohľad. Medzinárodné letisko v Malage je vzdialené približne hodinu jazdy. Presne takto si predstavujeme letné sídlo, v ktorom človek zabudne na všetky pracovné povinnosti a starosti bežného života. 

Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(11)
Domov
Zdieľať
Diskusia