Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2021, 12:10
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri jej auta. Hviezda už stihla vyjadriť úprimnú sústrasť

Manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri jej auta. Hviezda už stihla vyjadriť úprimnú sústrasť
Zdroj: Getty Images/Presley Ann
NEWS KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Biznisová manažérka Angela Kukawasi bola nezvestná od 22. decembra.

Biznisovú manažérku známych celebrít na čele s Kim Kardashian či Nicki Minaj našli mŕtvu v kufri jej auta. Angela „Angie“ Kukawasi zmizla 22. decembra, keď ju jej blízki nahlásili polícii ako nezvestnú, ale nájsť sa ju podarilo už na druhý deň bez známok života, informuje The Independent.

Aj keď zatiaľ vyšetrovanie nebolo uzatvorené, polícia z vraždy manažérky obvinila jej priateľa Jasona Barkera. Muži zákona 49-ročného Barkera zatkli 29. decembra a umiestnili ho do väznice Van Nuys, kde zostane počas vyšetrovania.

Detektívi predpokladajú, že k vražde došlo v spoločnej domácnosti v časti Sherman Oaks, odkiaľ mŕtve telo svojej priateľky Barker vyniesol a naložil do kufra auta. Vozidlo potom odšoféroval do mesta Simi Valley, kde ho nechal zaparkované na kraji ulice.

K smrti biznisovej manažérky sa už vyjadrila aj rodina Kardashianovcov. „Angela bola naozaj najlepšia. Starala sa o každého z nás a podarili sa jej dosiahnuť veci, ktoré boli nemožné. Bude nám veľmi chýbať a jej rodine posielame najúprimnejšiu sústrasť v týchto ťažkých časoch,“ vyjadril sa rodinný klan, pre ktorý Kukawasi dlhodobo pracovala.

Domov
Zdieľať
Diskusia