Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2021, 8:42
Čas čítania 1:14
Adam Novosad

Dwayne Johnson sa oprel do Vina Diesela: Si manipulátor, nikdy sa do Rýchlo a zbesilo nevrátim. Paula Walkera do toho neťahaj

Dwayne Johnson sa oprel do Vina Diesela: Si manipulátor, nikdy sa do Rýchlo a zbesilo nevrátim. Paula Walkera do toho neťahaj
Zdroj: Universal Pictures
NEWS RÝCHLO A ZBESILO VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Dwayne Johnson podľa vlastných slov kapitolu v Rýchlo a zbesilo uzavrel.

Dwayne Johnson si nezahrá vo vyvrcholení ságy Rýchlo a zbesilo. Začiatkom novembra sa Vin Diesel pokúsil Johnsona verejne obmäkčiť príspevkom na Instagrame, v ktorom mu odkázal, že svet očakáva finále desiatej epizódy Rýchlo a zbesilo, v ktorej by sa mal objaviť aj Johnson a ponúknuť fanúšikom zakončenie, ktoré si zaslúžia.

Johnson však teraz v rozhovore pre CNN vyhlásil, že Vin Diesel v čase písania príspevku dlhé mesiace vedel o jeho rozhodnutí nevrátiť sa na obrazovky v záverečnom Rýchlo a zbesilo.

Hercovi sa nepozdáva ani fakt, že Diesel v príspevku spomenul svoje deti aj zosnulého Paula Walkera, ktorými chcel podľa Johnsona iba manipulovať jeho aj verejnú mienku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel)

„Nedávny Vinov príspevok ma veľmi prekvapil. V júni, keď sme sa spojili cez sociálne siete, som mu v súkromí priamo povedal, že sa do série vracať nebudem. Moje slová boli jasné, ale srdečné a povedal som, že budem stále podporovať herecké obsadenie aj celú sériu a dúfať v jej úspech, ale nie je žiadna šanca na môj návrat,“ povedal Johnson pre CNN.

Odporúčané
RECENZIA: Rýchlo a zbesilo 10 RECENZIA: Rýchlo a zbesilo 10 18. mája 2023, 19:00

Vin Diesel podľa neho na Instagrame preukázal, že je manipulatívny človek. „Nepáčilo sa mi, že v tom príspevku spomínal svoje deti a smrť Paula Walkera. Nezaťahuj ich do toho. Rozprávali sme sa o tomto pred mesiacmi a došli sme k jasnému záveru,“ skonštatoval Johnson.

Herec vysvetlil, že všetkým z filmu Rýchlo a zbesilo, ktorého záverečná desiata časť by mala doraziť do kín v roku 2023, želá veľa šťastia. „Mojím cieľom bolo zakončiť svoju cestu s touto úžasnou sériou s vďačnosťou. Je škoda, že tento verejný dialóg môj koniec poškvrnil,“ uzavrel herec svoj pohľad na potenciálny návrat do série.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Dwayna Johnsona
–  V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé dobrodružné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
10 nejlepších filmů a seriálů o zombies
Späť
Zdieľať
Diskusia