Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2021, 7:52
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Tvorca Squid Game už s Netflixom rieši tretiu sériu. Zdráhal sa pritom vytvoriť aj druhú

Tvorca Squid Game už s Netflixom rieši tretiu sériu. Zdráhal sa pritom vytvoriť aj druhú
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SQUID GAME
Uložiť Uložené

2. séria je v súčasnosti v aktívnej príprave, no zdá sa, že ani tá nebude posledná.

Tvorca Squid Game Hwang Dong-hyuk prezradil, že sa s Netflixom rozpráva nielen o 2., ale rovno aj o 3. sérii jedného z najpopulárnejších seriálov histórie. Odznelo to v kórejskom spravodajstve na stanici KBS (informuje o tom Korea Times). Zdá sa, že tvorca už zmenil názor, keď si spočiatku nebol istý, či vôbec vymyslí 2. sériu. 

Odporúčané
10 najlepších filmov a seriálov od Netflixu v roku 2021 10 najlepších filmov a seriálov od Netflixu v roku 2021 29. decembra 2021, 12:30

2. séria by sa mala zamerať na postavu Gi-huna a jeho snahu skoncovať so samotnou hrou a potrestať jej organizátorov. Najlepšie na seriáli je, že môže fungovať donekonečna. Každá nová séria sa môže zamerať na predošlé ročníky či na úplne prvý ročník a Netflix tak môže značku žmýkať, dokým ju ľudia budú chcieť vidieť. 

Tvorca seriálu sa s myšlienkou naň pohrával už v roku 2008. Začínal s filmom, no komplexný príbeh ho donútil zmeniť formát na seriál. Dlhé roky však nedokázal získať financie na jeho natočenie, takže príbeh celý ten čas prepisoval a vylepšoval, až jeho ponuku prijal Netflix, ktorý rozhodne neoľutoval, keďže Squid Game je najsledovanejším projektom štúdia v histórii.

Squid Game
Zdroj: Netflix
Späť
Zdieľať
Diskusia