Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2021, 6:30
Čas čítania 1:07
Dominik Vetrák

Scenáre pre 3. sériu Zaklínača sú už hotové. Na premiéru už nebudeme čakať dva roky

Scenáre pre 3. sériu Zaklínača sú už hotové. Na premiéru už nebudeme čakať dva roky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Tvorcovia pridali rýchlosť a začiatkom budúceho roka začnú s natáčaním.

Jedným z najväčších problémov seriálového Zaklínača je, že naň čakáme až príliš dlho. Každá séria má len 8 epizód, no čakanie na 2. sériu trvalo dva roky. Tvorcovia však teraz vedia, ako majú k natáčaniu a výrobe nových dielov pristupovať, a tak je isté, že 3. séria dorazí oveľa skôr. V rozhovore s TechRadarom prezradila tvorkyňa seriálu Lauren S. Hissrich, že už dokončili scenáre pre 3. sériu.

Odporúčané
RECENZIA: 2. séria Zaklínača RECENZIA: 2. séria Zaklínača 20. decembra 2021, 12:30

Natáčanie sa podľa jej slov tak skoro nezačne. Musia dať dokopy režisérov a hercov a naplno sa dostať do kreatívnych procesov pred produkciou. Zaklínač je veľký a drahý seriál, takže natočenie a dokončenie 3. série potrvá množstvo mesiacov, no stále je tu šanca, že to stihnú do Vianoc 2022. A ak aj nie, je to v poriadku. Dôležité je, aby bol vizuál taký kvalitný ako v prípade 2. série. 

Ak teda nestihnú vydanie v roku 2022, zúfať nemusíš. V priebehu roka 2022 totiž uvidíme spin-off s názvom Blood Origins. Zameria sa na zrod úplne prvého Zaklínača a na konjunkciu sfér pred 1 200 rokmi. Ide o magickú udalosť, počas ktorej sa spojili svety ľudí, elfov, všetkých zázračných bytostí a najmä monštier.
 

Zistíme, ako vyzeral Kontinent pred tým, než sa po ňom prechádzali ghoulovia a upíri, a taktiež spoznáme svet elfov v čase, keď ich ľudia ešte nevyháňali do lesov a nezačínali s rasovou segregáciou.

Zaklínač
Zdroj: Netflix

V podstate ide o vysnívaný knižný materiál, ktorého sme sa od autora Zaklínača Andrzeja Sapkowského nikdy nedočkali. V audiovizuálnej forme natočenej za poriadny balík peňazí je to však ešte lákavejšie.

Okrem toho sa chystajú aj ďalšie animované filmy aj seriál pre deti. Tvorcovia plánujú vytvoriť nejaký príbeh vo svete Zaklínača, v ktorom asi nebudú rasisti, sex, vraždenie a podobne. Veľa šťastia. 

Späť
Zdieľať
Diskusia