Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2021, 21:41
Čas čítania 1:22
Dominik Vetrák

V predposlednej časti Hawkeye sa vrátila slávna marvelská postava, ktorá mení celý svet Marvelu a poteší úplne každého

V predposlednej časti Hawkeye sa vrátila slávna marvelská postava, ktorá mení celý svet Marvelu a poteší úplne každého
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY HAWKEYE
Uložiť Uložené

Pred finálnou epizódou sa Hawkeye rozbieha ozaj slušným spôsobom.

Nasledujúce riadky obsahujú spoilery k seriálu Hawkeye

Už dlhé mesiace sa vedú špekulácie o tom, že Vincent D’Onofrio sa vráti do sveta Marvelu so svojou postavou Kingpina, ktorú sme spoznali v seriáli Daredevil od Netflixu. Od zrušenia všetkých marvelských seriálov na Netflixe vrátane Daredevila sa už 3 roky neustále modlíme, aby sa tieto úžasné postavy vrátili. A teraz sa to konečne stáva skutočnosťou. Kingpin je totiž onen „The Big Guy“, na ktorého Hawkeye a spol. už viackrát v seriáli narážali.

Potvrdila nám to piata epizóda seriálu, na ktorej konci sme videli fotku Kingpina hraného D’Onofriom. Určite sa teda vo finálnej epizóde o týždeň ukáže v plnej kráse. Je tiež pravdepodobnejšie, že v Spider-Man: No Way Home skutočne uvidíme ďalšiu obľúbenú postavu zo seriálov od Netflixu. 

Odporúčané
Hailee Steinfeld je ako nový Hawkeye úžasná baba na zožratie. Stačí to však na to, aby ťa nový marvelovský seriál zaujal? Hailee Steinfeld je ako nový Hawkeye úžasná baba na zožratie. Stačí to však na to, aby ťa nový marvelovský seriál zaujal? 25. novembra 2021, 8:30

Stále však nevieme, či ide o identického Kingpina z Daredevila. Pokojne to totiž môže byť jeho takzvaný Variant, čiže alternatívna verzia postavy z iného univerza. Marvelské seriály od Netflixu niekoľkokrát v príbehu odkazovali na udalosti filmov z Marvel Cinematic Universe, no nie je vylúčené, že jednoducho šlo o rovnaké udalosti, ktoré sa odohrali v inom univerze. Bolo by to ľahké vysvetliť, keďže v Marvel Cinematic Universe (MCU) sa práve deje multiverzum, takže spojenie alternatívnych dimenzií. 

Ale prečo by to tvorcovia robili? Dôvod je jednoduchý. Nad netflixovými seriálmi totiž nemali v Marvel Studios kontrolu, takže je možné, že chcú tieto postavy spracovať po svojom, čo sa nezhoduje so štýlom, akým boli prezentovaní na Netflixe.

Hawkeye
Zdroj: Disney+

Zároveň však chcú potešiť fanúšikov a uvedomujú si, ako títo herci prirástli k týmto komiksovým rolám, takže by bolo škoda nevyužiť ich fanúšikovské základne. Nuž, pravdu sa dozvieme až o týždeň, respektíve možno už zajtra. Teda aspoň tí, ktorí uvidia Spider-Man: No Way Home.

Hawkeye
Zdroj: Disney+

V piatej epizóde Hawkeye sa naplno ukázala aj Yelena Belovova v podaní Florence Pugh. Naposledy sme ju videli v Black Widow, no a v seriáli zatiaľ plní svoj sľub, že zabije Hawkeya, ktorého obviňuje zo smrti jej sestry Natashe – pôvodnej Black Widow. A, podobne ako vo filme, aj v seriáli Hawkeye je Yelena úplne skvostná, za čo môže hlavne jej herecká predstaviteľka Florence Pugh. 

V predposlednej časti Hawkeye sa vrátila slávna marvelácka postava, ktorá mení celý svet Marvelu a poteší úplne každého
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia