Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2021, 6:12
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Čoskoro si budeš môcť kúpiť farebnú PS5. Plastové strany však vyjdú pomaly drahšie než nový ovládač

Čoskoro si budeš môcť kúpiť farebnú PS5. Plastové strany však vyjdú pomaly drahšie než nový ovládač
Zdroj: PlayStation
TECH PS5
Uložiť Uložené

Už v januári sa dostanú do predaja farebné plastové obaly na konzoly PS5.

Firma Sony oznámila, že od januára budú v predaji plastové „obaly“ (takzvané Face Plates). Oficiálne Playstation PS5 obaly budú k dispozícii v čiernej, červenej, ružovej, fialovej a, samozrejme, čiernej farbe. Ak si ich kúpiš všetky, každý týždeň môže tvoja konzola vyzerať inak. Výmena plastových bočných strán je celkom jednoduchá.

Odporúčané
Videli sme skvelé trailery na Horizon: Forbidden West, Alan Wake 2, Elden Ring, Plague Tale 2 či Suicide Squad Videli sme skvelé trailery na Horizon: Forbidden West, Alan Wake 2, Elden Ring, Plague Tale 2 či Suicide Squad 10. decembra 2021, 15:33

Hráči na možnosť zmeniť si farbu svojej konzoly čakali veľmi dlho, no mnohých zrejme odradí cena. Stáť budú 55 eur, za čo si takmer kúpiš nový ovládač či hru. Čierna a červená farba budú k dispozícii začiatkom roka 2022 aj u nás na Slovensku a v Česku. Zvyšné tri farby dorazia na náš trh v polovici prvého polroku 2022. 

Okrem plastových obalov sa rovnakého farebného vyhotovenia dočkajú aj ovládače Dualsense, takže si ich môžeš zladiť s konzolou.

Späť
Zdieľať
Diskusia