Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2021, 7:39
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Keanu Reeves je nadšený z predstavy, že sexuješ s jeho digitálnou podobou. Nad budúcnosťou porna a VR sa doslova rozplýva

Keanu Reeves je nadšený z predstavy, že sexuješ s jeho digitálnou podobou. Nad budúcnosťou porna a VR sa doslova rozplýva
Zdroj: CD Projekt Red/The Verge
TECH KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Keanu Reeves sa zamýšľa nad technológiami, VR, Matrixom, kryptomenami či NFT.

The Verge pri príležitosti vydania Matrix Awakens (link v článku nižšie) a blížiacej sa premiéry filmu Matrix Resurrections vyspovedal Keanu Reevesa a Carrie-Anne Moss. 

Keanu má v rozhovore množstvo hlbokých myšlienok, obzvlášť čo sa týka digitálneho obsahu, skenovania hercov na budúce použitie aj po ich smrti, sexu vo virtuálnej realite a Matrixu ako takého. Odporúčame pozrieť si celý rozhovor, ale nás najviac zaujal jeho záver. 

Odporúčané
Matrix Awakens je famózne technologické demo, ktoré odhaľuje možnosti next-gen konzol. Skúsiť ho môžeš zadarmo na PS5 a Xbox Series X/S Matrix Awakens je famózne technologické demo, ktoré odhaľuje možnosti next-gen konzol. Skúsiť ho môžeš zadarmo na PS5 a Xbox Series X/S 11. decembra 2021, 8:25

Redaktor The Verge Alex Heath sa Keanu Reevesa spýtal, či vie o tom, že bol v hre Cyberpunk 2077 najviac modovanou postavou, pretože s ním hráči chceli mať sex. Reevesa to pobavilo a tá myšlienka ho doslova potešila. Následne sa zamýšľa nad sexom vo virtuálnej realite, ako by to ovplyvnilo vnímanie skutočných vzťahov, ako by sa ľudia mohli navliecť do špeciálnych oblekov, ktoré by merali ich rozkoš a podobne.

Jeho herecká kolegyňa Carrie-Anne Moss počas jeho rozprávania reaguje prekvapene a tak trochu znechutene. Pozri si aspoň túto časť vo videu nižšie. Premiéra snímky Matrix Resurrections je u nás naplánovaná na 23. december. 

Domov
Zdieľať
Diskusia