Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2021, 10:54
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Kontrafakt zaplatil za hudobné produkcie od zahraničných beatmakerov aj tisíce. Sleduj videosnippet k albumu KF ako Rolls.

Kontrafakt zaplatil za hudobné produkcie od zahraničných beatmakerov aj tisíce. Sleduj videosnippet k albumu KF ako Rolls.
Zdroj: so súhlasom Matúša Zeťáka
HUDBA KONTRAFAKT
Uložiť Uložené

Ego, Rytmus a Anys sa v štúdiu stretli s niekoľkými kamošmi, ktorým pustili nový album v predstihu. Takto znie KF ako Rolls.

Nový album Kontrafaktu vychádza už o niekoľko dní. Ego, Rytmus a Anys ho vydávajú pri príležitosti dôležitého jubilea, keďže ako skupina fungujú už okrúhlych 20 rokov.

Projekt KF ako Rolls si môžeš predobjednať na stránke Ruka Hore a teraz si môžeš vypočuť aj ukážky zo všetkých skladieb vďaka videosnippetu, ktorý vznikal v štúdiu. Chalani si pozvali niekoľko kamošov, ktorým porozprávali o okolnostiach vzniku albumu a odhalili aj niekoľko podrobností ku konkrétnym skladbám.

Ako najzaujímavejšia sa zdá téma hudobných produkcií. Dlho bolo totiž v móde dať si poslať balíček od niekoľkých zaužívaných mien, jednu alebo zopár z nich si vybrať a ďalej sa hudbou nezaoberať. Anys sa však tentoraz rozhodol, že bude hľadať v zahraničí, oslovil preto niekoľko producentov, ktorí ušili Kontrafaktu hudbu na mieru. Okrem toho skupina nakupovala exkluzívne licencie na hudby zo známej platformy Beatstars. 

Anys vo videu vysvetľuje, že za posledné roky sa raperom viackrát stalo, že nevedomky rapovali do ukradnutých hudieb, preto chceli byť v tomto smere priekopníci a ku každej hudbe majú aj aspoň 7-stranovú zmluvu.

Viac o tvorbe albumu si prečítaš v našej reportáži

Domov
Zdieľať
Diskusia