Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021, 15:33
Čas čítania 6:13
Dominik Vetrák

Videli sme skvelé trailery na Horizon: Forbidden West, Alan Wake 2, Elden Ring, Plague Tale 2 či Suicide Squad

Videli sme skvelé trailery na Horizon: Forbidden West, Alan Wake 2, Elden Ring, Plague Tale 2 či Suicide Squad
Zdroj: Hazelight Studio
TECH THE GAME AWARDS 2021
Uložiť Uložené

Na The Game Awards 2021 sme videli desiatky skvelo vyzerajúcich hier a prekvapení v podobe trailerov na hry, aké nikto ani len nedúfal vidieť.

The Game Awards 2021 je za nami. Najprestížnejšie odovzdávanie cien pre najlepšie hry roka už tradične moderoval organizátor podujatia Geoff Keighley, no tentoraz sa to nezaobišlo bez kontroverzií.

Všetci totiž očakávali, že sa videoherná osobnosť vyjadrí k aktuálnej situácii v Activision Blizzard, firme, ktorá podľa vyjadrení zamestnancov sexuálne zneužíva vývojárov (okrem množstva ďalších hrozných vecí).

Odporúčané
Tvorcovia Doomu pred vydaním nespali a pracovali 30 hodín nonstop. Pri jeho vydaní padali servery a lámali sa rekordy v predaji Tvorcovia Doomu pred vydaním nespali a pracovali 30 hodín nonstop. Pri jeho vydaní padali servery a lámali sa rekordy v predaji 2. decembra 2021, 12:30

Keighley však predniesol len úvodnú reč, v ktorej sa téme skoro vôbec nevenoval, a následne sa už ukazovali trailery na najočakávanejšie hry budúcich rokov, pričom sa udeľovali aj ocenenia. To najdôležitejšie, teda GOTY (Game of the Year), získalo It Takes Two. Cenu si prevzal režisér a hlava štúdia Josef Fares, ktorý na rovnakej udalosti pred 4 rokmi vyhlásil slávne „Fu*k the Oscars“.

Ide o vynikajúcu „skákačku“ od štúdia Hazelight Games (Brothers: A Tale of Two Sons a A Way Out), ktorú vieš prejsť len vo dvojici. Hra je plná geniálnych a originálnych dizajnových nápadov a hrateľnostných mechaník, vďaka čomu sa ani na sekundu nebudeš nudiť.

Hrou roka 2021 sa stalo It Takes Two! Sleduj aj nové trailery na najočakávanejšie hry roka 2022

Titul reprezentuje silnú, kreatívnu víziu svojich tvorcov a rozhodne si ocenenie zaslúži. Mnohí fanúšikovia sú však smutní, že napríklad Forza Horizon 5 a obzvlášť Returnal neboli v kategórii najlepšia hra roka ani len nominované. 

Späť
Zdieľať
Diskusia