Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Ecco. 
6. decembra 2021, 18:00
Čas čítania 3:32
Sponzorovaný obsah

Zimná móda nemusí byť nuda. Inšpiruj sa týmito 5 tipmi, ako byť v pohodlí a zároveň trendy

MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Tvoje outfity nemusia vyzerať melancholicky ako počasie vonku.

Tomuto roku rozhodne vládla v móde pohodlnosť. Práca či škola z domu nám dovolila vymeniť džínsy, šaty či nohavice za mäkučké tepláky. Nikde netlačia, sú pohodlné a až príliš rýchlo si na ne zvykneš. Zvykli sme si na ne až tak, že sa prirodzene stali súčasťou našich šatníkov a nik na teba nepozerá divne, ak sa v nich ukážeš na ulici.

Zdá sa, že zima sa bude niesť vo veľmi podobnom štýle, a tak sme si pre teba v spolupráci s ECCO a ich novou zimnou kolekciou pripravili niekoľko tipov, ako na styling takýchto pohodlných kúskov. Práve mužská aj ženská obuv z ich zimnej kolekcie je ideálna do zimných dní, no stále s veľkým dôrazom na pohodlie. Nájdeš medzi nimi kúsky, ktoré sa hodia k športovým, ale aj elegantnejším outfitom. Stačí si už len vybrať tie svoje. 

prezrieť zimnú kolekciu
ecco
Zdroj: ECCO

Neboj sa kombinovať tepláky s luxusnejšími kúskami 

Pandémia a naše obliekanie v nej výrazne ovplyvnilo aj nadchádzajúce trendy. Trend tejto zimy hovorí, že ak sa nechceš zbaviť svojich obľúbených mäkučkých kúskov, no zároveň nechceš vynechať eleganciu, máš tieto zdanlivo opozitné prvky skombinovať. Môžeš si tak dať pokojne saténové šaty a na ne sveter. V tomto videu si môžeš pozrieť, ako sveter elegantne upraviť. Horúcim trendom, ktorý stále pretrváva, sú kožené kúsky – takúto sukňu môžeš pokojne skombinovať s pohodlnými chunky topánkami

ecco
Zdroj: ECCO

S ECCO chunky sneaker zimným modelom zostaneš v pohodlí a zároveň si zachováš osobitý štýl. Ľahká, no zároveň pevná robustná podrážka sa postará o dokonalú priľnavosť a vršok, ktorý je kombináciou mäkkej kože a prémiového semišu, ochráni tvoje nohy počas chladnejších zimných dní. 

ecco chunky sneaker

Zabudni na zaužívané pravidlá 

Neboj sa skombinovať teplákovú súpravu s kabátom. Podľa toho, či sa vyberieš na prechádzku mestom alebo prírodou, už len prispôsobuješ svoju obuv. Vďačnými modelmi dámskych aj pánskych topánok sú masívnejšie kožené čižmy, ktoré sa prispôsobia rôznym outfitom – tým ležérnejším aj elegantnejším. A áno, naozaj sa ich nemusíš báť obuť aj k teplákom. Napríklad topánky z kolekcie ECCO TREDTRAY v mužskej, ale aj ženskej verzii ťa podržia aj v chladnejších dňoch

ecco tredtray
ecco
Zdroj: ECCO


Ak si však skôr na športovú obuv a miluješ tenisky, k svojim outfitom môžeš zladiť model EXOSTRIKE alebo SOLICE, s ktorými sa môžeš pokojne vydať nielen na prechádzku parkom, ale aj náročnejším terénom. A to pokojne aj romantickou zasneženou krajinou bez toho, aby si sa musel báť, že prídeš domov s mokrými nohami. Sú totiž postavené na odolnej podošve s vynikajúcou priľnavosťou a s vrškom vyrobeným z najmodernejšej kože ECCO. Tepelná podšívka sa zároveň postará o dostatočný komfort aj teplo.  

kolekcia ecco exostrike
ecco
Zdroj: ECCO

ECCO SOLICE sú navrhnuté s ohľadom na štýl, no s dôrazom na pohodlie a dostatočné teplo. Tieto topánky sú prispôsobené na tie najchladnejšie dni vďaka 400 g podšívke z mikrovlákna Primaloft®, trendové široké šnurovanie chráni pred vetrom a zároveň prispôsobuje obuv nohe. Môžeš si tak dať do topánok aj hrubšie vysoké ponožky, ktorými zároveň ozvláštniš svoj outfit. Navyše technológia GORE-TEX zabezpečí dokonalú vodoodolnosť a môžeš si v nich užívať akékoľvek zimné dobrodružstvá. 

kolekcia ecco solice

Štýlovo aj na prechádzke

Vyzerá to, že naše sociálne vyžitie sa aj v nasledujúcich týždňoch zredukuje na prechádzky do obchodu, prírody alebo po meste s nejakým teplým nápojom v ruke. Pri obliekaní na takéto prechádzky myslíš najprv na komfort, až neskôr na to, ako bude tvoj outfit vyzerať.

ecco
Zdroj: ECCO

Po dlhých týždňoch strávených doma v teplákoch túžiš po zmene, pre ktorú však nechceš obetovať svoje pohodlie. Máme pre teba fajn tip – vyskúšaj širšie nohavice, ktoré ti poskytnú dostatočný priestor pri pohybe a zároveň budú štýlové. Stačí ich jemne ohrnúť naspodku alebo schovať do vlnených ponožiek trčiacich z obuvi a doplniť teplým svetrom s objemnejšou vetrovkou.

ecco
Zdroj: ECCO

V momente, keď krajina nebude zasypaná bohatou snežnou pokrývkou, si môžeš vziať na prechádzku model obuvi ECCO STREET TRAY inšpirovaný práve módou mestských ulíc. Je však prispôsobený relaxu v zmysle hygge, takže kdekoľvek budeš, zabezpečia ti pocit domácej pohody. Sú vyrobené z vysoko kvalitnej nubukovej kože spojenej s ultramäkkou obojstrannou autentickou jahňacou vlnou, vďaka čomu sa v nich budeš cítiť príjemne počas chladnejších, ale aj teplejších dní. 

kolekcia ecco street tray
ecco
Zdroj: ECCO

Elegancia ukrytá v detailoch

Pri obliekaní sa do zimy nezabúdaj ani na nevyhnutné doplnky, ktoré ťa ochránia pred zimou, no sú zároveň skvelými detailmi, ktoré pozdvihnú tvoj outfit na novú úroveň. Stačí zvoliť zaujímavé kožené doplnky vo forme rukavíc alebo výrazný vlnený šál. Na tie by nemali zabúdať ani páni, ktorým takéto zdanlivé drobnosti dodajú dokonalý džentlmenský look. Avšak najdôležitejší je jeho styling – zabudni na viazanie cez typickú slučku, skús sa inšpirovať týmito tipmi a tvoj outfit bude hneď vyzerať lepšie. 

ecco
Zdroj: ECCO

Najdôležitejší prvok outfitu: tvoj pocit

Môžeš mať na sebe tie najlepšie kúsky, ktoré spolu hrajú v dokonalej symbióze, no ak sa vo svojom outfite necítiš dobre, pôsobíš ako sivá myška. Lebo práve tvoj pocit sa odzrkadľuje v tom, ako v samotnom outfite vyzeráš. Ak si spokojný a sebavedomý, doslova ho predáš všetkým navôkol, akoby si práve zišiel z predvádzacieho móla.

Ak chceš tento pocit dosiahnuť, treba začať vždy odspodu, a teda obuvou. Práve pohodlná obuv od ECCO ti zabezpečí nielen dokonalý pocit pri chôdzi, ale aj skvele zapadne do tvojich outfitov. Vyber si spomedzi rôznych štýlov, v zimnej kolekcii nájdeš športovejšie, ale aj elegantnejšie kúsky pre mužov i dámy. Nájdeš medzi nimi také, v ktorých sa môžeš vybrať na zasneženú chatu, prechádzku mestom, ale aj na romantické rande. 

Nakupuj zimnú kolekciu
ecco
Zdroj: ECCO
Späť
Zdieľať
Diskusia