Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2021, 17:12
Čas čítania 0:44
Eduard Starkbauer

Tesla predstavila detskú elektrickú štvorkolku Cyberquad. Píšťalka v tvare Cybertrucku sa vypredala doslova za pár minút

Tesla predstavila detskú elektrickú štvorkolku Cyberquad. Píšťalka v tvare Cybertrucku sa vypredala doslova za pár minút
Zdroj: Tesla
TECH TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Prvé Cybertrucky ešte neuzreli svetlo sveta, no spoločnosť Elona Muska predstavila detskú verziu „cyberštvorkolky“.

Spoločnosť Tesla, ktorá patrí dlhodobo medzi najhodnotnejšie firmy sveta, prišla potichu s novým produktom. Predstaveniu Cyberquadu pre deti totiž nepredchádzalo žiadne bombastické P. R. predstavenie.

Detské štvorkolky by sa mali podľa informácií the Verge začať dodávať v priebehu najbližších týždňov. Ich cena nie je závratná. Na oficiálnom obchode Tesla sa predávajú za 1 900 amerických dolárov.

Štvorkolka je vhodná pre deti od 8 rokov a ponúka maximálnu rýchlosť 16 km/h a dojazd takmer 25 km. Disponuje diskovými brzdami, oceľovým rámom a LED svetlami.

Jej dizajnéri sa zjavne pevne držali estetiky Cybertrucku, ale aj Cyberquadu pre dospelých. Ten bol predstavený ešte v novembri 2019 a podľa vyjadrenia Elona Muska sa bude od budúceho roka predávať výlučne ako doplnok k Cybertrucku.

Tesla medzičasom predstavila aj menej praktický produkt Cybertruck píšťalku. Jej cena bola 50 dolárov a doslova sa po nej zaprášilo.

Späť
Zdieľať
Diskusia