Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2021, 20:52
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Peaky Blinders sa vráti začiatkom roka 2022. Na prvých záberoch vidíme Toma Hardyho a Cilliana Murphyho

Peaky Blinders sa vráti začiatkom roka 2022. Na prvých záberoch vidíme Toma Hardyho a Cilliana Murphyho
Zdroj: BBC One
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Tom Hardy sa zúčastní na vyvrcholení skvelého historického seriálu o gangu Peaky Blinders. Sleduj prvé zábery z poslednej série.

BBC One začne vysielať poslednú, 6. sériu Peaky Blinders už začiatkom roka 2022. Na prvých krátkych záberoch vidíme okrem Ciliana Murphyho v role Thomasa Shelbyho aj Toma Hardyho ako Alfieho Solomonsa.

Odporúčané
Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb 1. decembra 2021, 19:30

6. séria bude síce posledná, no príbeh sa uzatvorí až v celovečernom filme, ktorý si hádam budeme môcť pozrieť v kinách. Tvorca seriálu Steven Knight medzitým prezradil, že sa pripravujú aj spin-off seriály, ktoré rozšíria svet a príbeh ľudí z Peaky Blinders.

Tvorcovia sa okrem problémov spojených s covidom-19 museli vyrovnať aj so smrťou herečky Helen McCrory (teta Polly Gray, ktorá zomrela ešte pred skončením natáčania) a nie je známe, či natočila nejaké svoje scény. 

Späť
Zdieľať
Diskusia