Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Lenovo.
6. decembra 2021, 17:30
Čas čítania 2:02
Sponzorovaný obsah

Tablet už nemusí byť iba náhrada za mobil. Tieto dokážu zastúpiť počítač a pomôžu ti pri práci či učení

TECH
Uložiť Uložené

Tablety už dávno nie sú iba doplnkom, po ktorom siahame, len ak nemáme prístup k počítaču či mobilu.

Tak ako pokročila doba, pokročili aj tablety. Hoci kedysi sme po nich siahali len v prípadoch, keď nebol poruke počítač, najnovšie tablety ho dokážu plnohodnotne zastúpiť. Tie najnovšie od spoločnosti Lenovo majú takmer neobmedzené využitie a je jedno, či sa chceš na tablete zabávať alebo pracovať.

Lenovo Yoga Tab
Zdroj: Lenovo

Uži si hry naplno

Tablety si kupujeme hlavne na zábavu a konzumáciu obsahu. Filmy, seriály, surfovanie po internete alebo hranie hier. S novými tabletmi Lenovo Yoga TAB 13 dostáva táto zábava nový rozmer. S aplikáciou Google Entertainment Space si rýchlo a pohodlne spustíš naposledy hrané hry alebo si zahráš niektorú z tzv. okamžitých hier bez nutnosti inštalácie.

Tento tablet pritom zvládne aj náročnejšie tituly vďaka 8-jadrovému procesoru Qualcomm Snapdragon 870 s taktom 3,2 GHz a displeju s 2K rozlíšením, jasom do 400 nitov a podporou Dolby Vision HDR. Ovládanie náročnejších hier zasa uľahčí možnosť pripojiť k tabletu Yoga TAB 13 externý herný ovládač. Nemusíš sa báť, že by si bol časovo obmedzovaný. Tento tablet ti bez problémov dopraje 12-hodinovú zábavu, a ak by si aj potom chcel pokračovať, rýchlo ho dobiješ pomocou nabíjačky s výkonom 30 wattov.

Lenovo Yoga Tab
Zdroj: Lenovo

Multimediálne potešenie

Po náročnom dni je potrebné si oddýchnuť a zrelaxovať sa. Niekedy sa nezmôžeme na viac ako zapnúť si dobrý film alebo obľúbený seriál. Na túto príležitosť je ideálny tablet Lenovo Yoga TAB 11. Ponúka aj aplikáciu Google Entertainment Space, ktorá v sebe spája všetky streamovacie služby, takže pri sledovaní videí nemusíš otvárať každú aplikáciu v tablete zvlášť. Navyše, jeho rozmery sú ideálne na prenášanie, schúlenie sa na gauči alebo na povaľovanie sa v posteli pri pozeraní filmu či seriálu. Zároveň je vybavený až štyrmi reproduktormi JBL, ktoré ti v kombinácii s Lenovo Premium Audio Solution a technológiou Dolby Atmos umožnia naplno si vychutnať každú notu z obľúbenej skladby a počuť aj ten najtichší šepot v napínavom trileri.

Ten pravý pre študenta

Ak si rád poznámky v škole zapisuješ rukou, Lenovo Tab P11 Pro ťa rozhodne poteší. Tablet obsahuje aktívne pero Lenovo Precision Pen 2, ktoré ti poskytne možnosť jednoduchého a rýchleho zapisovania poznámok. Spojenie výkonného hardvéru spolu s citlivým aktívnym perom Lenovo Precision Pen 2 sa stane dokonalým zariadením do školy, ale aj na prácu s radom aplikácií určených na kreatívnu tvorbu a všetko, čo sa ti počas štúdia bude hodiť.

Lenovo Yoga Tab
Zdroj: Lenovo

Ak si poznámky radšej zapisuješ do notebooku, tento tablet ti ponúka skvelé riešenie. Nielenže je malý a spratný, no môžeš si k nemu pripnúť externú klávesnicu a mať z neho malý notebook. Neboj sa žiadnych káblov. Klávesnica sa k tabletu pripne pomocou magnetov. Tablet využiješ aj na úpravy fotiek, skicovanie v grafickom programe alebo prípravu graficky bohatej prezentácie. Aby toto všetko zvládol, má v sebe výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 730 G a 6 GB RAM. Táto kombinácia toho už zvládne naozaj veľa. A aby si mohol poriadne študovať až do večera, tablet má v sebe 8 600 mAh batériu. Tá ti zaručí bezproblémové používanie aj dva dni.

Ak ťa tablety zaujali, Lenovo TAB P11 PRO dostaneš od 669 eur, Lenovo Yoga TAB 11 od 739 eur a Lenovo Yoga TAB 11 od 349 eur v Datacomp.

Späť
Zdieľať
Diskusia