Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Ahoj Shopping.
4. decembra 2021, 15:30
Čas čítania 2:31
Sponzorovaný obsah

Kúp teraz, zaplať až o 30 dní. Tento nový bezstarostný spôsob online nakupovania sa ti bude rozhodne páčiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

S Ahoj nemusíš za svoje nákupy zaplatiť ihneď, ale až o 30 dní.

Ak miluješ online nákupy, určite sa ti niekedy stalo, že si si pri objednávaní nevedel vybrať. Možno si si túžil objednať svoje vysnívané tenisky, ale nevedel si sa rozhodnúť, či chceš bielu klasiku alebo skúsiš niečo farebnejšie. Na fotkách sa ti totiž páčili aj tie, aj tie. S online nákupmi občas stratíš viac času, ako je v skutočnosti potrebné. Neustále totiž rozmýšľaš nad tým, či si tie rifle predsa len nemáš objednať vo väčšej veľkosti a či sa ti k nim bude hodiť skôr žltá alebo zelená mikina.

Všetky tieto situácie však majú jedno riešenie. Ušetríš ním množstvo času a zbavíš sa zdĺhavého stresujúceho rozhodovania. Tým riešením je nový spôsob nakupovania od Ahoj, s ktorým môžeš nakupovať hneď teraz, avšak na zaplatenie máš až 30 dní. Hlavný benefit je teda v tom, že to, po čom túžiš, si môžeš s Ahoj objednať ihneď, pričom získaš dostatok času, počas ktorého si môžeš nové veci doma vyskúšať a prezrieť, pretože na zaplatenie máš luxusných 30 dní. Platiť budeš len za to, čo si naozaj necháš. A najlepšie na tom celom je, že nezaplatíš ani cent navyše.

notebook, online nakupovanie
Zdroj: Unsplash/Sincerely Media

Ahoj je nový zážitok z nakupovania

Máš radšej smart riešenia ako zdĺhavé procesy? Super, spoločnosť Ahoj je tu totiž pre všetkých ľudí, ktorí milujú vyriešiť veci jednoducho. Pre každého, kto rád robí radosť sebe alebo svojim blízkym, avšak nemá rád zbytočné a zdĺhavé naťahovanie. Patríš medzi týchto ľudí? Tak čítaj ďalej. Ahoj na svojom webe totiž uvádza: „Naším poslaním je zmenšovať bariéry, ktoré stoja medzi túžbami ľudí a schopnosťou financovať ich.“ Poďme sa teda pozrieť na to, akým spôsobom si svoje poslanie plnia.

Ahoj shopping
Zdroj: Ahoj

Bezstarostne, férovo a zadarmo

Dá sa povedať, že Ahoj Shopping je nový bezstarostný spôsob nakupovania. Na ich webe nájdeš zoznam zaujímavých e-shopov, ktoré s Ahoj spolupracujú. Je však dôležité podotknúť, že tento zoznam sa bude postupne rozširovať. V týchto e-shopoch môžeš začať nakupovať okamžite, nemusíš to však zaplatiť hneď, ale až o 30 dní. Druhou možnosťou je, že si sumu rozdelíš na tri bezúročné platby. Ak je teda pre teba pohodlnejšie uhrádzať menšie sumy peňazí, táto alternatíva je presne pre teba. A, samozrejme, ako sme už spomenuli, neplatíš nič navyše. Ahoj ti túto službu poskytne úplne zadarmo

Ahoj shopping
Zdroj: Ahoj

Má to však jedno maličké pravidlo. S Ahoj môžeš na nákup minúť len určité množstvo peňazí, a to 300 eur. Po každom úspešnom splatení sa ti limit obnoví o uhradenú sumu. Je to skrátka premyslený, férový a moderný spôsob nakupovania. Objednané veci si môžeš doma pokojne prezrieť a rozhodnúť sa, či ich chceš. Platiť budeš len za to, čo si necháš. 

Ideálne aj na Vianoce

Je to aj dokonalý spôsob nakupovania vianočných darčekov. Ak sa nevieš rozhodnúť, čo presne kúpiť všetkým tým, ktorých túžiš obdarovať, nakupovanie cez Ahoj ti hravo pomôže vyriešiť aj tento problém. Nemusíš sa báť. Tento spôsob nakupovania je rovnako bezpečný a rýchly ako klasická platba kartou. Keď to vyskúšaš, uvidíš, že je to oveľa jednoduchšie, ako si si myslel.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ahoj (@ahoj.shopping)

S Ahoj môžeš kúpiť sebe alebo svojim blízkym naozaj zaujímavé veci. Škála spriatelených e-shopov je široká a pestrá. Nájdeš tam módu, elektroniku, hudbu, športové potreby aj zdravú výživu. Navyše sa pridávajú stále ďalšie a ďalšie e-shopy, ktoré chcú s Ahoj spolupracovať. Ich počet už dokonca prekročil magickú stovku.

Je teda jedno, či si už dlho túžiš kúpiť dron alebo zháňaš novú podložku a oblečenie na jogu, s Ahoj si určite vyberieš. Ak si maniak na kvalitnú kozmetiku, nájdeš ju v e-shope Beauty Secret, ak zháňaš nové štýlové kreslo, pátrať môžeš v e-shope Moje kreslo alebo Môj nábytok, a ak si športovec, ponuka Insportline alebo Mtbiker sa ti bude rozhodne páčiť.

Celý proces je podrobne vysvetlený na webe spoločnosti, ale viac zaujímavých informácií nájdeš aj na jej farebnom instagramovom účte @ahoj.shopping. Tak neváhaj a vyskúšaj moderné, rýchle, jednoduché a bezstarostné nakupovanie.

Zisti viac o bezstarostných nákupoch
Späť
Zdieľať
Diskusia