Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Samsung.
3. decembra 2021, 13:30
Čas čítania 1:42
Sponzorovaný obsah

Vôjdu sa do vrecka, vydržia hrať 20 hodín a nestoja veľa. Táto novinka splní všetky tvoje nároky na slúchadlá

TECH
Uložiť Uložené

Dnes už nemusíš mať niekoľko párov slúchadiel. Jedny malé špunty zvládnu to, na čo si kedysi potreboval hneď niekoľko modelov.

Vreckové bezdrôtové slúchadlá sa stali súčasťou mnohých z nás a svoj deň si bez nich pomaly nedokážeme predstaviť podobne ako bez kávy. Obľúbená hudba nás dokáže zrelaxovať, nakopnúť do výkonu či pozitívne naladiť doma, na cestách, ale aj v kancelárii. Takéto slúchadlá ti však prídu vhod, aj keď doma na home officee vybavuješ už niekoľký telefonát s kolegami. 

Galaxy Buds2
Zdroj: Samsung

Kedysi boli slúchadlá rozdelené do niekoľkých kategórií (napríklad na športovanie vzhľadom na zvýšenú odolnosť či audiofilské v súvislosti s kvalitnými meničmi) podľa toho, na čo boli určené. Dnes dokážeš mať všetky funkcie a vlastnosti týchto slúchadiel doslova v maličkých špuntoch, ktoré si vďaka ich mikrorozmerom zoberieš prakticky kamkoľvek a kedykoľvek. Tieto atribúty ti splnia nové Galaxy Buds 2 od Samsungu. Sú miniatúrne, nepotrebuješ k nim káble, vybavíš s nimi telefonáty, sprevádzať ťa budú pri behu a dokonale odfiltrujú okolité zvuky v prípade, že sa potrebuješ zbaviť hluku.

Samsung
Zdroj: Samsung

Okrem toho ti otvárajú nový svet zážitkov s perfektne vyváženým zvukom, jedinečným komfortom, funkciou potlačenia hluku a ľahkým pripojením k tvojmu telefónu, počítaču či hodinkám, či už hráš hry, beháš, telefonuješ, alebo si len tak vychutnávaš svoj obľúbený playlist, sediac na gauči.

Galaxy Buds 2 ti pritom ponúknu špičkový zvuk, ktorý konkuruje aj známym audiofilským značkám. Hlboké basy a čisté výšky zabezpečujú dvojsmerné dynamické reproduktory, vďaka čomu si vychutnáš vždy perfektný audiozážitok. Trojica mikrofónov a vstavaný hlasový snímač ti pomôžu uskutočňovať čistejšie hovory, zatiaľ čo riešenie na báze strojového učenia filtruje okolité ruchy, takže sa budeš môcť ľahšie deliť o zážitky s rodinou a priateľmi. Dizajn s minimom výčnelkov potlačí okolitý vietor a tvoje hovory teda nebudú ničím rušené.

Samsung Galaxy Buds 2
Zdroj: Samsung

Novinka ti spríjemní aj chvíle, keď si chceš užiť hudbu len pre seba. Dvojica mikrofónov rozozná okolitý hluk a technológia jeho aktívneho potlačenia ho spoľahlivo zablokuje. Tým dôjde k redukcii až 98 % zvukov na pozadí, čo ti umožní dokonale sa ponoriť do hudby, hier, audiokníh či obľúbených podcastov.

Samsung Galaxy Buds 2
Zdroj: Samsung

No a v prípade, že si potrebuješ vyladiť zvuk podľa seba, Galaxy Buds 2 ti ponúknu šesť odlišných možností nastavenia ekvalizéra, vďaka čomu ľahko nájdeš svoj perfektne vyvážený zvuk. Tým sa však personalizácia nekončí. Okrem farby slúchadiel (grafitová, biela, zelená či fialová) si môžeš vybrať z trojice mäkkých a pružných silikónových nadstavcov, ktoré sa prispôsobia tvojmu uchu. 

Samsung Galaxy Buds 2
Zdroj: Samsung

No a na záver to najlepšie. Hoci sú slúchadlá Galaxy Buds 2 skutočne maličké, ich výdrž je naozaj solídna. Malé 5-gramové slúchadlá ti vydržia hrať približne 5 hodín na jedno nabitie, pričom puzdro predĺži ich životnosť o ďalších 15 hodín. Slúchadlá Samsung Galaxy Buds 2 hľadaj v predajniach elektroniky či u operátorov, pričom kúpiť si ich môžeš za 149 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia