Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister.
3. decembra 2021, 19:30
Čas čítania 0:26
Sponzorovaný obsah

VIDEO: Chceš vedieť či poslala Becca niekomu svoje nudes alebo či Barbora podviedla svojho priateľa? Zisti to v našej výzve

VIDEO: Chceš vedieť či poslala Becca niekomu svoje nudes alebo či Barbora podviedla svojho priateľa? Zisti to v našej výzve
Zdroj: Refresher
REFRESHER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

V našej najnovšej výzve sa opäť raz dozvieš čo-to o našich moderátorkách.

V našom vianočne ladenom štúdiu sme sa rozhodli dať si ďalší duel. Minule si si mohol pozrieť výzvu v hre pravda verzus odvaha našich dvoch moderátorov Viki a Šajma, tentoraz oproti sebe zasadli Becca a Barbora. 

Obe dámy mali v miske pred sebou prichystaných niekoľko pikantných otázok, na ktoré sa rozhodli buď úprimne odpovedať, alebo, v prípade, že chceli zatajiť pravdu, museli podstúpiť úlohu v podobe vypitia poriadne ostrého bylinného likéru Scharf od Jägermeistera.

O tom, či sa Barbora alebo Becca zdôverili, či už niekedy niekomu poslali svoje nahé fotky, podviedli svojho priateľa, ktorá z nich je viac sexy alebo či túžili po kamarátkinom frajerovi, sa dozvieš v našom najnovšom videu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia