Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Answear.
16. novembra 2021, 11:30
Čas čítania 1:51
Sponzorovaný obsah

Prezradíme ti, ako môžeš za jednu fotku získať 1 111 eur či poukážky do e-shopu answear.sk

MÓDA
Uložiť Uložené

Buď inšpiráciou pre ostatných! Zapoj sa do medzinárodnej fotografickej súťaže Lifespiration starts here módneho e-shopu answear.com a vyhraj atraktívne ceny.

Ak patríš medzi kreatívcov, ktorí inšpirujú svoje okolie, svoj talent teraz môžeš využiť v medzinárodnej fotografickej súťaži s názvom „Lifespration starts here“. Tú vyhlasuje módny e-shop answear.com a vyhrať v nej môžeš finančnú odmenu vo výške 1 111 eur v hotovosti či nákupné poukážky, ktoré budeš môcť použiť v obchode a dopriať si tak napríklad niečo nové na seba. 

chcem sa zapojiť!
Answear
Zdroj: Answear

Na to, aby si sa zapojil do súťaže, ti stačí urobiť fotku či video, kde zachytíš to, čo ťa inšpiruje a motivuje k činom – či už v práci, doma, alebo vo voľnom čase. Tento príspevok potom uverejni na svojom instagramovom profile, nezabudni ho označiť použitím hashtagov #lifespirationstartshere, #answear_sk a tagni aj samotný e-shop @answear_sk. Stihnúť to musíš do konca novembra. 

Medzinárodná porota zložená z úspešných žien

Tvoje fotografie či videá bude posudzovať medzinárodná odborná porota zložená z viacerých úspešných žien. Patrí medzi ne Polina Nenia, novinárka, hviezda ukrajinskej televízie a zakladateľka nadácie WomenUA, ktorá denne bojuje za práva žien, Simona Dyankova, zlatá medailistka a kapitánka bulharského národného gymnastického tímu, Agata Stankiewicz, foodvlogerka, víťazka kulinárskej šou a autorka kníh plných sladkých receptov. Za tím Answear porotu doplní Urszula Sulej Cholewa, umelecká riaditeľka módneho e-shopu a energická osobnosť, ktorá sa riadi heslom: „Hovor nahlas, buď odvážna, vytvor si vlastnú realitu!“

Answear
Zdroj: Answear

Inšpiruj sa na profiloch ambasádoriek

Nápady môžeš hľadať aj na profiloch ambasádoriek, ktoré značka zapojila do súťaže. Nie sú to len influencerky, ale aj cestovateľky a aktivistky, ktoré si vybrali vlastnú, často nezvyčajnú cestu za svojimi vášňami. Slovensko zastúpi Simona Kozerawski, osobná trénerka a vášnivá športovkyňa, ktorá sa vymanila z londýnskej korporátnej spoločnosti a útočisko našla v Terchovej. Spolu s priateľom sa snaží pomôcť ľuďom znovuobjaviť lásku k pohybu a zdravému životnému štýlu.

Druhou tvárou je Patrícia Patris Jarabicová, cestovateľka a autorka projektu Better Mondays, v rámci ktorého sa delí o svoje poznatky z ciest. V januári 2020 sa rozhodla nechať na Slovensku všetky istoty a jednosmernou cestou sa vydala do horúceho Thajska. Odvtedy sa už stihla zúčastniť na dobrovoľníckom programe na ochranu tigrov i orangutanov na Sumatre či zorganizovať cleanupy s lokálnymi deťmi v Afrike. O svojich dobrodružstvách, s ktorými sa v neturistických častiach sveta stretáva, rozpráva prostredníctvom fotografií. Cestuje pomaly, udržateľne a svetu sa snaží odovzdávať to, čo sa počas svojich potuliek naučila. Usiluje sa pritom „zanechať každé miesto o niečo krajšie, ako ho našla“.

Answear
Zdroj: Answear

Treticu uzatvára Ivana Konečná Stanclová, blogerka, vizážistka, módna stylistka a milovníčka farieb. Počas mesiaca november obohatí trojicu ambasádoriek inšpiratívny pár Alexandra Godályová a Denis Kučera, ktorí na sociálnych sieťach vystupujú pod jednoduchou prezývkou Alex&Denko. Dvojica rúca stereotypy o láske a svetu dokazuje, že fyzický hendikep nie je žiadnou prekážkou v žití plnohodnotného života. Svojím humorom a prístupom k životu sa im podarilo nakaziť už státisíce divákov.

Viac informácií o súťaži a presné pravidlá nájdeš na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia