Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2021, 17:10
Čas čítania 0:47
Ema Stanovská

V Bratislave sa nakrúca americký film podľa knihy Arthura Millera. Štáb ostane v hlavnom meste Slovenska až mesiac

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Slovensko sa stáva obľúbenou destináciou filmárov.

V Bratislave sa momentálne nakrúca film The Performance, ktorý režíruje americká režisérka Shira Pivenová. Film budú nakrúcať v rôznych historických lokáciách nášho hlavného mesta vrátane Slovenského národného divadla, priestorov Slovenskej filharmónie a Primaciálneho paláca. Podľa portálu KFTV sa u nás filmári zdržia až 30 dní.

Film sa nakrúca na základe rovnomennej knižnej predlohy amerického dramatika, prozaika, filmového scenáristu a publicistu Arthura Millera. Príbeh sa odohráva v časoch druhej svetovej vojny a jeho ústrednou postavou je americký Žid a talentovaný stepujúci tanečník Harold May, ktorý dostane príležitosť tancovať pred samotným Hitlerom.

Slovensko sa stáva obľúbenou destináciou filmárov

Jednou z hlavných hviezd filmu bude Jeremy Piven, herec, komik a producent z New Yorku, ktorý sa preslávil rolou v seriáli Pan Selfridge. Má tiež Zlatý glóbus a cenu Emmy.

Domov
Zdieľať
Diskusia