Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2021, 11:30
Čas čítania 2:02
Dominik Vetrák

Will Smith uvažoval, že zabije svojho otca, ktorý zneužíval jeho matku. Herec odkrýva svoju temnú minulosť

Will Smith uvažoval, že zabije svojho otca, ktorý zneužíval jeho matku. Herec odkrýva svoju temnú minulosť
Zdroj: Getty Images Europe/Matthias Nareyek/Stringer
FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Will Smith odhaľuje kúsky zo svojej temnej minulosti.

Hollywoodsky herec v súčasnosti pripravuje svoje memoáre a aj youtubový dokumentárny seriál o tom, ako sa rozhodol zhodiť nadváhu a vrátiť sa do top formy. Z oboch projektov sa valí nečakane veľa otvorenosti a úprimnosti. Magazín People vyberá niekoľko útržkov z jeho memoárov, v ktorých priznáva, že kedysi uvažoval o vražde svojho otca. Ten zneužíval Willovu matku, za čo sa mu herec chcel nemilosrdne pomstiť. 

Smithov otec bol vraj človekom, ktorý svoje deti podporoval a zúčastňoval sa na ich akciách a súťažiach, no zároveň bol agresívnym alkoholikom. 

„Keď som mal 9 rokov, videl som, ako môj otec udrel moju mamu do boku hlavy tak silno, až odpadla. Videl som, ako vypľúva krv. Ten moment v tej kúpeľni pravdepodobne definoval to, kým som, viac než čokoľvek iné v mojom živote.“

Will Smith hovorí, že všetko, čo odvtedy dokázal, bolo sprevádzané ospravedlneniami svojej matke za to, že v ten deň nezasiahol. 

„Za to, že som ju v tej chvíli sklamal, za to, že som sa nedokázal postaviť svojmu otcovi. Za to, že som bol zbabelý. Willa Smitha poznáte ako svetovú hereckú hviezdu, ktorá zabíja mimozemšťanov. V skutočnosti je to konštrukt, precízne a opatrne vytvorený charakter s úlohou ochrániť samého seba. Skryť sa pred svetom. Skryť to, že som bol zbabelec,“ prezradil herec vo svojich memoároch (upozornil na to magazín People).

Odporúčané
10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 16. septembra 2022, 14:30

Pre Entertainment Tonight doplnil, ako prišiel k myšlienkam o zabití svojho otca. „Stalo sa to, keď už som bol dostatočne veľký a silný, keď už som nebol zbabelý. Zabil by som ho. Zastavil som na vrchu schodov. Mohol som ho strčiť dole a poľahky by mi to prešlo. Som Will Smith. Nikto by neuveril, že som zavraždil svojho otca. Som jeden z najlepších hercov na svete. Môj telefonát na 911 (americká verzia 112 – pozn. red.) by bol hodný Oscara. Cítil som však, že desiatky rokov bolesti, hnevu a odporu ustúpili. Potriasol som hlavou a odtlačil som otca do kúpeľne.“

Späť
Zdieľať
Diskusia