Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v spolupráci s čerpacou stanicou. 
1. novembra 2021, 13:30
Čas čítania 0:37
refresher team

Vyberáš si benzínku podľa kvality alebo ceny paliva? Odpovedz a máš šancu získať 100 € na tankovanie po celom Slovensku

Vyberáš si benzínku podľa kvality alebo ceny paliva? Odpovedz a máš šancu získať 100 € na tankovanie po celom Slovensku
Zdroj: Unsplash/Juan Fernandez
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Chceš 100 € na tankovanie? Vyplň formulár a môžeš ich získať.

Máš svoju obľúbenú čerpaciu stanicu alebo si nevyberáš a zastavuješ pri tej, ktorú máš akurát poruke? Niekto si vyberá, kam pôjde natankovať, podľa toho, či si na čerpacej stanici dá dobrú kávu, ako je od neho ďaleko, alebo najviac rozhodujú ceny palív.

auto, cesta, cestovanie, daľnica
Zdroj: Unsplash/Xiaolong Wong


Ako to máš ty? Odpovedz v tomto formulári a môžeš za to dostať odmenu – tankovaciu kartu v hodnote 100 eur na tankovanie po celom Slovensku. Nájdeš tu rôzne otázky, podľa čoho si vyberáš čerpacie stanice – od cien paliva až po sortiment jedla, ktorý tam nájdeš.

Považuješ za dôležité, aby si na čerpacej stanici našiel nielen bagety, ale aj teplé jedlá, alebo ti záleží na tom, aby si si tu mohol dať dobrú kávu? Daj nám to vedieť. Odpovedz na všetky otázky, zaberie ti to len pár minút a nezabudni napísať svoj mail, ktorý potrebujeme v prípade, že vyhráš. Vyplniť formulár máš čas do 14. 11. 2021. Víťaza tankovacej karty budeme kontaktovať emailom. Článok budeme aktualizovať.

Zapojiť sa
Späť
Zdieľať
Diskusia