Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2021, 19:59
Čas čítania 0:59
Ema Stanovská

TOP 3 v utorok: Dcéru prezidentky zosmiešňoval poslanec, Plačková odišla do Dubaja a tretia vlna udrela naplno

NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú top správy dnešného dňa.

Poslanec Taraba šikanoval Emmu Čaputovú

Poslanec Národnej rady Tomáš Taraba sa dnes na svojom facebookovom profile vysmieval dcére Zuzany Čaputovej, ktorá sa počas víkendu zúčastnila na módnej prehliadke Fashion LIVE! ako modelka. Taraba pridal ironický opis a fotku prezidentkinej dcéry. Jeho sledovatelia v komentároch dievčaťu vulgárne nadávali.

Hlava štátu krok odídenca od extrémistov nazvala politickým dnom. „Poslanec Taraba by sa o moju dcéru nikdy nezaujímal, keby to nesúviselo s mojou funkciou. Ľudskej zlobe a hlúposti musím v živote čeliť, ale moje deti z toho vynechajte,“ odkázala prezidentka poslancovi Tarabovi, ktorý sa do parlamentu dostal vďaka extrémistickej ĽSNS.

Obvinená Zuzana Plačková dovolenkuje v Dubaji

Zuzana Plačková s manželom Reném Strauszom vycestovala na dovolenku do Dubaja. Generálna prokuratúra v tom problém nevidí. Špecializovaný trestný súd už krátko po ich zadržaní rozhodol, že nevidí dôvody väzby, a aj samotný prokurátor neskôr stiahol svoju sťažnosť voči tomuto rozhodnutiu ŠTS.

Viac sa dočítaš tu.

Plačková
Zdroj: Instagram/Zuzana Plačková

Vyše tisíc hospitalizovaných s koronavírusom

V utorok pribudlo ďalších skoro 1 800 nových prípadov, pozitivita je výrazne nad 10 %.
Pribudlo desať obetí. Hospitalizovaných je 1 056 pacientov s ochorením covid-19 alebo s podozrením naň. Spomedzi hospitalizovaných je plne zaočkovaných 18 %, skonštatoval rezort. 

testovanie, covid-19, test, laboratórium
Zdroj: Unsplash/JC Gellidon/na voľné použitie

Instagramový post dňa 

Robert Fico dnes na tlačovej konferencii povedal, že za neho niekto vyplnil formulár eHranica a uviedol v ňom, že je plne zaočkovaný. Vraví, že z neho vláda chcela „urobiť idiota“ a že nepoužíva mobilný telefón ani vlastný e-mail, čo je podľa neho dôkaz, že jeho údaje niekto sfalšoval. Zomri na to reagovalo vtipným memečkom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Späť
Zdieľať
Diskusia