Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Fanta.
18. októbra 2021, 11:30
Čas čítania 1:51
Sponzorovaný obsah

Zbieraj drahokamy v halloweenskej hre s Fantou a získaj každý deň atraktívne ceny

GASTRO
Uložiť Uložené

Fanta predstavuje „Halloween na roztrhanie“. Zapoj sa do hry a získaj atraktívne ceny.

Strašidlá, tekvice, masky a tak trochu karnevalový nádych. Pod týmto opisom si si určite predstavil americký sviatok Halloween, ktorý si našiel cestu aj do Európy a z roka na rok je populárnejší. Mnohé značky si silu tohto sviatka uvedomujú a s príchodom Halloweenu sa k oslavám tohto sviatka pripájajú.

Halloween
Zdroj: Pexels.com

Fanta, výrobca ochutených limonád, v tomto nezaostáva, a preto si pre teba pripravila súťaž #vystavusmev v rámci akcie Halloween na roztrhanie, kde môžeš vyhrať množstvo cien vrátane hernej konzoly Playstation 4 s VR súpravou. 

Na hranie potrebuješ apku 

Ak chceš hrať, zapojiť sa môžeš nainštalovaním aplikácie Coca-Cola, v ktorej nájdeš súťažnú časť s minihrou. Princíp hry je jednoduchý a môžeš ho poznať z iných hier. Ide o tradičnú „skákačku“, v ktorej sa uhýbaš predmetom, ktoré ti môžu ublížiť, a snažíš sa zbierať tie správne, ktoré ti prirátajú body. 

Fanta
Zdroj: Refresher

V tomto prípade sa teda vyhýbaš netopierom a pavúkom, zatiaľ čo ovocie ti získava body. Hrať o cenné body pritom môžeš päťkrát denne; nezáväzne si môžeš skúsiť skákačku, koľkokrát chceš. Na záver sa ti získané body prepočítajú na drahokamy. Tie potrebuješ na to, aby si sa mohol zapojiť do súťaže o jednu zo 120 denných výhier (24x skejtbord, 24x freestylová kolobežka, 24x helma, 24x ľadvinka, 24x šiltovka) či do žrebovania o dve väčšie mesačné výhry, ktorými sú Playstation 4 s VR súpravou

Fanta
Zdroj: Refresher

Musíš trafiť šťastnú chvíľku alebo mať šťastie v žrebovaní

Ak chceš vyhrať jednu z denných výhier, musíš byť rýchly a mať trocha šťastia. Raz denne ti totiž aplikácia ponúkne tzv. šťastnú chvíľku, teda presne určený výherný okamih. Tvojou úlohou je zaregistrovať unikátny kód ako prvý v poradí po okamihu, keď šťastná chvíľka nastane. O výhre tak rozhoduje presnosť a rýchlosť.

Fanta
Zdroj: Refresher

V prípade, že chceš súťažiť o VR súpravu s Playstationom 4, musíš si drahokamy získané v minihre zameniť za nakúpené žreby a dúfať, že budeš mať dostatok šťastia pri výbere výhercu. 

fanta
Zdroj: Fanta

Hoci je Halloween o strašení, cieľom akcie limonád Fanta Halloween na roztrhanie je hlavne pobaviť a vykúzliť na tvári radostný úsmev z výhry. „Sviatok Halloween je na Slovensku najmä medzi tínedžermi z roka na rok populárnejší, je to však jednodňová záležitosť, ktorá je až na konci októbra. Touto akciou sme chceli práve tejto vekovej skupine, medzi ktorou sú naše limonády Fanta veľmi obľúbené, čakanie na Halloween spríjemniť a svojím spôsobom skrátiť. Preto prichádza Halloween na roztrhanie a trvá až do dňa osláv tohto sviatka,“ komentuje Kateřina Třísková, brand manažérka spoločnosti The Coca-Cola company ČR/SK, a dodáva: „Dúfame, že atraktívne ceny na čele s Playstationom PS4 urobia výhercom radosť a spolu s nápojom Fanta spríjemnia príchod jesene a rozjazd nového školského roka nielen všetkým zúčastneným.“

Stiahni si apku

Aplikáciu, ktorá je, samozrejme, zadarmo, si môžeš stiahnuť do svojho smartfónu s iOS alebo operačným systémom Android. Viac informácií o súťaži, ako aj prehľad denných výhier nájdeš na www.coca-cola.sk/halloween.

Domov
Zdieľať
Diskusia