Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza
18. októbra 2021, 10:30
Čas čítania 1:49
Jana Mikysová

Študentka porodila skôr, ako urobila maturity. Seriálová Lena nám prezradila, ako sa jej hralo s bruchom

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Pôrod, svadba aj rozchod. Pán profesor bude dnes večer poriadne napínavý.

Jeden párik sa chystá na svadbu, druhý prechádza rozchodom a tretí očakáva potomka. V dnešnej časti Pána profesora to bude poriadne pestré. Zatiaľ čo Barbara a Laco sa chystajú na svoju svadbu, Samo a Klaudia prechádzajú rozchodom. V škole sa navyše objaví aj Lena, ktorá s Adamom čaká bábo. Dnešná časť Pána profesora bude miestami poriadne dramatická a objaví sa v nej dokonca aj náš moderátor. 

Vzťah, ktorému mnohí fanúšikovia Pána profesora najviac držali palce, úplne nefunguje. Medzi Klaudiou a Samom to v poslednom čase škrípe a aj napriek tomu, že sa rozišli, rozhodnú sa, že budú naďalej predstierať vzťah, aby nepokazili budúcim novomanželom radosť. To so sebou prináša rôzne úskalia, ktoré oboch privádzajú, ako inak, do prekvapivých situácií. Tým však nebudú musieť čeliť len oni, ale aj Laco a Barbara, ktorí sa veľmi nepekne pohádajú krátko pred svadbou

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Tehotná spolužiačka ich zaujíma viac ako škola 

V tejto časti sa po dlhšom čase objaví Lena, ktorú hrá herečka Laura Hritzová. Momentálne je už mesiac pred pôrodom, keďže čaká bábätko so svojím priateľom Adamom, ktorého hrá Adam Bardy. Prekvapivé však je aj správanie Leniných spolužiakov, ktorí za ňou zrazu chodia a odporúčajú jej rôzne spôsoby pôrodu.

Laury sme sa opýtali, ako sa v role tehotnej gymnazistky cítila a či sa nejak špeciálne pripravovala na toto natáčanie. „Nepripravovala som sa nejak špeciálne vopred. V podstate až keď som mala nasadené to brucho, tak som sa vžila do roly a riadila som sa podľa pocitov, ale hralo sa mi veľmi dobre, mala som pri sebe dobrého partnera.“ 

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Hovorí, že aj keď brucho nebolo príliš ťažké a išlo o dva vankúše, bol to úplne iný pocit. „Bolo to celkom pohodlné, ale keďže sme to natáčali v lete, bolo mi veľmi teplo,“ dodáva. Pre Refresher navyše prezradila, že každé jedno natáčanie je super zážitkom, keďže v seriáli sa stretol veľmi dobrý kolektív. 

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Smrť, pôrod, svadba aj rozchod

Už sme celkom zvyknutí, že v Pánovi profesorovi sa toho dokáže udiať skutočne veľa. Dnešný diel však bude naozaj výnimočne nabitý rôznorodými udalosťami. Zatiaľ čo Laco a Barbara si vyberajú katering na svadbu, iní ľudia zas smútia za priateľom, ktorý ich navždy opustil, Adama a Lenu prekvapí pôrod skôr, ako tušili, a náš obľúbený párik, zdá sa, nečaká spoločná budúcnosť. Vyzerá to tak, že sa obaja pohnú ďalej oveľa rýchlejšie, ako by možno sami čakali.

Život však ide ďalej, a tak budeme svedkami poriadnej párty uprostred školského dvora. Aj napriek tomu, že je víkend, študenti sa rozhodli urobiť si tam menší koncert, na ktorom premiérovo v seriáli zaspievajú Martin Klinčúch a Matúš Kolárovský svoju spoločnú pesničku Rosetta Stone. Celé to príde zdokumentovať aj náš tím. Viac ti však prezrádzať nebudeme – všetko si to môžeš pozrieť dnes večer o 20.30 h na TV Markíza alebo v predstihu na VOYO

Späť
Zdieľať
Diskusia