Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s Nová Cvernovka
15. októbra 2021, 18:30
Čas čítania 1:23
Jana Mikysová

Jeden z najlepších dídžejov a producentov elektronickej hudby mieri do Bratislavy. Poď si užiť Boys Noize

HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA
Uložiť Uložené

Boys Noize ťa roztancuje počas akcie Dobrý Tlak v Novej Cvernovke.

Ak patríš k milovníkom elektronickej hudby, 13. november v Novej Cvernovke si nenechaj ujsť. V rámci svojho svetového turné k novému albumu Polarity +/– tu svoje dídžejské umenie predvedie talentovaný berlínsky umelec Boys Noize. Zisti, prečo by si jeho vystúpenie nemal zmeškať a na čo všetko sa môžeš na párty tešiť.

Viac informácií

Boys Noize: Svetové spolupráce a originálny zvuk

Možno ti meno Boys Noize niečo hovorí, no ak tento talent elektronickej hudby nepoznáš detailnejšie, poď sa s ním zoznámiť. Vlastným menom sa volá Alexander Ridha a samotný magazín Rolling Stone ho označil za jedného z desiatich dídžejov, ktorí vládnu svetu. Beatport ho tri roky po sebe vyhlásil za najlepšieho elektronického umelca

Boys Noize, hudba, elektronická hudba
Zdroj: Boys Noize

Získal si popularitu mnohými oficiálnymi remixami, ako napríklad pre Daft Punk, Depeche Mode, Davida Lyncha, Nine Inch Nails, a spolupracoval s umelcami ako Snoop Dogg, The Black Eyed Peas, Jean-Michel Jarre, Santigold, Mark Ronson a mnohými ďalšími.

Svojimi setmi roztancoval nejeden svetový festival a známe kluby, medzi ktorými boli Coachella, Lollapalooza, Fuji Rock či berlínsky Berghain. Jeho originálny zvuk môže byť blízky ľuďom, ktorí obľubujú Depeche Mode, Kraftwerk, Mr. Oizo, Skream či SBTRKT

13. novembra roztancuje Cvernovku 

Boys Noize nedávno vydal svoj album Polarity +/–, s ktorým sa vydáva na rovnomennú tour a práve 13. novembra bude jeho zastávka v Bratislave. Vystúpi v rámci akcie Dobrý Tlak v Novej Cvernovke. Príď si užiť jeho nový album, ktorý má za cieľ zaujať všetkých: mladšiu aj staršiu generáciu a zároveň stiera akékoľvek hranice medzi alternatívou a mainstreamom.

Nová Cvernovka, boys noize
Zdroj: Nová Cvernovka

Okrem jeho DJ setu si budeš môcť užiť aj lokálne talenty, celú noc ťa budú zabávať Yanko Kral, Michael Priest & Bad Mojo, EMONOIZBOYZ, Matwe a MCQ. Domáci support ťa bude zabávať zmesou techna a elektronickej hudby. Celú noc ťa budú baviť ostrieľaní dídžeji, ktorí nie sú na domácej scéne žiadnou neznámou. 

Predpredaj je spustený a vstup len pre zaočkovaných 

V prípade, že máš chuť sobotu 13. novembra stráviť na noci plnej elektronickej hudby, na nič nečakaj a kúp si lístok v predpredaji. Vstup na akciu je povolený iba pre zaočkovaných bez lekárskej výnimky. Pri vstupe je potrebné preukázať sa platným očkovacím preukazom GreenPass.

kúpiť vstupenky
nová cvernovka, techno, nočná
Zdroj: Facebook/Nová Cvernovka
Späť
Zdieľať
Diskusia