Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2021, 17:25
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Sulík reagoval na spájanie SaS a Plačkovej: Ak sú obvinenia pravdivé, patrí tam, kam všetci díleri drog

NEWS RICHARD SULÍK ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Zuzana Plačková je obvinená z účasti v zločineckej skupine aj z drogovej trestnej činnosti. V minulosti influencerka propagovala Sulíka.

Krátko po zadržaní Zuzany Plačkovej viaceré médiá pripomenuli strane SaS jej spoluprácu s influencerkou pred voľbami. Kým ešte v pondelok Richard Sulík odmietol situáciu komentovať, v utorok sa vyjadril po vyhlásení Roberta Fica. 

Odporúčané
Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky 29. septembra 2021, 7:18

V reakcii na narážku predsedu opozičnej strany Smer-SD novinárom povedal, že išlo o jednorazovú spoluprácu sympatizantky strany Zuzany Plačkovej. Richard Sulík si myslí, že ak sa obvinenia potvrdia, nemal by ju minúť rovnaký trest ako ostatných odsúdených dílerov drog. 

Zuzana Plačková v rámci predvolebnej kampane pred parlamentnými voľbami ponúkala na svojom instagramovom profile súťaž o telefón, ktorý zakúpila strana Sloboda a solidarita. Podmienkou na zapojenie sa do súťaže bolo sledovanie instagramového účtu SaS. V tom čase strana argumentovala, že náklady na telefón započítala do rozpočtu na kampaň .

Späť
Zdieľať
Diskusia