Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2021, 15:55
Čas čítania 1:01
Viktor Kniš

Bukovský podáva trestné oznámenie na Matoviča. Youtube podľa neho porušil ústavu, keď mu zmazal kanál s hoaxmi

NEWS HOAXY
Uložiť Uložené

Igor Bukovský reaguje na informácie o tom, že mu natrvalo vymazali youtubový kanál.

Igor Bukovský zverejnil vyjadrenie k informácii o tom, že mu vymazali kanál na platforme Youtube. Pravidlá komunity podľa spoločnosti pravdepodobne porušoval tým, že vo videách zverejňoval dezinformácie. Bukovský sa však sťažuje, že mu Youtube pri upozorneniach nikdy nevysvetlil, kde je problém. 

„Do dnešného dňa sme neboli zo strany Youtube informovaní o tom, akým konkrétnym spôsobom malo z našej strany dôjsť k porušeniu komunitných pravidiel. Rovnako sme sa nedozvedeli, kto konkrétne a na základe čoho vyhodnocuje porušenie zmienených pravidiel a následné kroky,“ sťažuje sa Bukovský.

Myslí si, že spoločnosť porušila slovenskú ústavu. Zvažuje podanie na generálnu prokuratúru, nie je však jasné, akú reakciu očakáva. Youtube totiž argumentuje tým, že Bukovský akceptoval všetky pravidlá komunity sociálnej siete a všetky preto musí aj dodržiavať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia