Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2021, 14:30
Čas čítania 7:26
Martin Adam Pavlík

Deppa odstrčil Hollywood na vedľajšiu koľaj, Amber Heard si užíva najlepšie obdobie. Ako sa stal z vášnivej romance čistý horor?

Deppa odstrčil Hollywood na vedľajšiu koľaj, Amber Heard si užíva najlepšie obdobie. Ako sa stal z vášnivej romance čistý horor?
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang/WireImage
ZAUJÍMAVOSTI AMBER HEARD FANTASTICKÉ ZVERY (SÉRIA) JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD
Uložiť Uložené

Ostrý súboj o pravdu medzi hereckou dvojicou trvá dodnes. Depp sa chce biť za svoju nevinu, že nie je násilníkom, do poslednej chvíle. Aký bol ich vzťah, aké súdne spory už mali a aké ešte budú? Čo hovoria dôkazy?

Vraj ju dusil vankúšom, udieral, kopal, ponižoval, správal sa žiarlivo či vyhrážal sa jej smrťou, ona údajne predložila falošné dôkazy a verbálne či fyzicky ho týrala, správala sa manipulatívne a vypočítavo. To všetko zaznelo na zdĺhavých súdnych pojednávaniach. Spoločný život Johnnyho Deppa a Amber Heard sa zmenil z vášnivej romance na čistý horor. 

Amber Heard | Amber Heardová | Johnny Depp
Ilustračná fotografia. Zdroj: Getty Images/Christine Pettinger


Johnny Depp odštartoval hereckú kariéru v kultovej hororovej klasike Nočná mora z Elm Street (1984), o dva roky si zahral v zásadnej vojnovej dráme Čata v réžii Olivera Stona. Šlo síce o menšie úlohy, no pre jeho budúcnosť nesmierne dôležité. Stal sa obľúbenou tvárou seriálu 21 Jump Street (1987) a následne sa vyprofiloval na predstaviteľa hviezdnych rolí, kde už hral prvé husle, ako v snímkach Nožnicovoruký Edward (1990), Čo žerie Gilberta Grapa (1993), Ed Wood (1994), Krycie meno Donnie Brasco (1995) či Mŕtvy muž (1997).  


Amber Heard začínala malou úlohou v skvelej športovej dráme Friday Night Lights (2004) po boku skúseného Billyho Boba Thorntona či v silnej dráme Jej prípad (2005). O rok neskôr sa predviedla na pozícii hlavnej herečky v krvavom horore All the Boys Love Mandy Lane. Následne sa objavila v populárnom tínedžerskom seriáli O. C. California či v dvoch dieloch seriálu Californication. V roku 2008 si zahrala v pomerne úspešnej dráme Nikdy to nevzdávaj, vďaka ktorej ju spoznalo širšie publikum. 

On mal ženu a dve deti, ona priateľku

Cesty Deppa a Heard sa stretli v roku 2009 na nakrúcaní adaptácie románu Huntera S. Thompsona Rumový denník. Na nakrúcaní sa do seba zaľúbili a v roku 2012 už spolu začali žiť. Keď sa spoznali, Depp mal 48 rokov a bol uznávaná hollywoodska kapacita s jedným Zlatým glóbusom a tromi nomináciami na Oscara. 

Amber Heard | Amber Heardová | Johnny Depp
Amber Heard a Johnny Depp vo filme Rumový denník z roku 2011. Zdroj: Filmdistrict

Navyše ho poznal už takmer každý ako Jacka Sparrowa z Pirátov z Karibiku. V tom období však bol v dlhoročnom vzťahu s matkou svojich dvoch detí herečkou Vanessou Paradis. Heard mala v tom čase len 25 rokov, jej partnerkou bola umelkyňa Tasya van Ree a stále čakala na prelomovú rolu, ktorá ju „vystrelí“ medzi hereckú elitu. Sympatický hollywoodsky pár, ktorý vyzeral na spoločných fotkách stále šťastne a veselo, sa čoskoro vzal. Stalo sa to 3. februára 2015 na súkromnom obrade v ich dome v Los Angeles. 

Spiace monštrum vo vnútri dobráka?

Už v máji 2016 však Amber Heard podala žiadosť o rozvod a zákaz približovania sa, keď tvrdila, že sa k nej Depp po užití drog a alkoholu viackrát správal násilne. „Johnny si často nepamätal svoje násilné správanie po tom, čo sa prebudil zo svojich stavov. Keďže som Johnnyho milovala, verila som jeho mnohým prísľubom, že sa to môže zlepšiť a napraví sa. Mýlila som sa,“ povedala neskôr herečka podľa Insideru. Podľa Heard pohár pretiekol vtedy, keď jej Depp údajne v máji 2016 plnou silou hodil do tváre mobil. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 103905 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké desivé esemesky vraj poslal Depp v roku 2013 hereckému kolegovi.
  • Akých násilností sa pár údajne dopustil počas vzájomného vzťahu.
  • S kým údajne podvádzala Amber Heard Johnnyho Deppa.
  • Čo povedali o Deppovi jeho bývalé partnerky Vanessa Paradise a Winona Ryder.
  • Ktoré celebrity stáli na strane Deppa a kto sa zastal Amber Heard. 
Späť
Zdieľať
Diskusia