Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2021, 20:25
Čas čítania 3:06
Dominik Vetrák

Toto sú najočakávanejšie projekty od Netflixu na najbližší rok. Sleduj trailery a oznámenia, ktoré v nás vyvolávajú hype a eufóriu

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Na akcii Tudum Netflix predstavil budúcnosť svojho programu.

Netflix cez víkend usporiadal prvý ročník veľkolepej udalosti s názvom Tudum, na ktorej počas 3 hodín oznamoval rôzne zaujímavosti, odhaľoval prvé obrázky a trailery z očakávaných filmov a seriálov a fanúšikom týchto projektov doprial aj pár minút s ich obľúbenými hercami. Kompletný záznam si môžeš pozrieť tu, v článku ti ukážeme to najzaujímavejšie, čo sme videli.

Odporúčané
RECENZIA: Kena: Bridge of Spirits je hra, ktorá ťa zahreje pri srdci a donúti ťa kúpiť si PS5 RECENZIA: Kena: Bridge of Spirits je hra, ktorá ťa zahreje pri srdci a donúti ťa kúpiť si PS5 25. septembra 2021, 10:30

Chceš vedieť, ako vyzerá Vesemir v 2. sérii Zaklínača, ako sa natáča prequelový seriál a aký vzťah má Geralt so skvelo vyzerajúcim Nivellenom? Otváraj náš článok, v ktorom sa dozvieš aj to, že sa chystajú ďalšie seriály či filmy zo sveta Zaklínača; niektoré budú aj pre deti. 

Videli sme aj nové zábery zo 4. série Stranger Things a z nového seriálu o Vikingoch. Viac informácií a spomínané trailery nájdeš tu a tu.

Netflix vo veľkom tlačí aj anime, za čo sme mu neskonale vďační. Jedným z takých je aj Arcane, ktoré pochádza od tvorcov hernej série League of Legends. Dej seriálu sa bude odohrávať v rovnakom svete a podľa traileru nižšie nepôjde o niečo pre malé deti. Premiéra je naplánovaná na jeseň 2021.

Animovaný seriál Inside Job si bude uťahovať z konšpirátorov. Premiéru má už v októbri.

Don’t Look Up je nová katastrofická komédia od Adama McKaya (The Big Short, VICE), v ktorej nám špičkový herecký ansámbel ukáže, ako konšpirátori ovplyvnili myslenie planéty. Leonardo DiCaprio a Jennifer Lawrence budú hrať vedcov, ktorí sa budú musieť pokúsiť presvedčiť neveriacich ľudí a politikov o tom, že Zemi skutočne hrozí stret s asteroidom.

Namiesto pochopenia sa však dočkajú nedôvery a totálnych konšpiračných táranín, aké si dennodenne čítame aj my v súčasnej pandemickej situácii. Vyzerá to neskutočne dobre. Presvedč sa sám na záberoch nižšie, na ktorých Meryl Streep hrá prezidentku nápadne napodobňujúcu niektoré výstrelky Donalda Trumpa. Premiéra je naplánovaná na december 2021.

Murder Mystery 2 s Jennifer Anniston a Adamom Sandlerom je skutočnosťou. Premiéra by sa mala uskutočniť najneskôr do 2 rokov.

29. októbra uvidíme Army of Thieves, prequel k Army of the Dead. Dej sa zameria na udalosti pred zombiovskou nákazou, konkrétne na postavu Ludwiga Dietera a jeho najväčšiu lúpež v živote.

Piata séria The Crown bude mať premiéru v novembri 2022.

Druhá séria Emily in Paris sa začne streamovať 22. decembra 2021.

Štvrtá séria Cobra Kai sa na Netflix dostane 31. decembra. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvé zábery vrátane návratu starej postavy z pôvodného Karate Kid. Johnny a Daniel sa v nových častiach spoja, aby spoločne porazili zákerný štýl boja Johna Kreesa a jeho skupiny bojovníkov v karate. Napätie sa bude dať krájať, no a my sa už nevieme dočkať. 

Netflix budúci rok uvedie aj Sandmana, sci-fi podľa knižnej a komiksovej predlohy od Neila Gaimana. Sandman je seriózny príbeh o nadprirodzených bytostiach z fantasy sveta. 

Nečakaný hit Bridgerton pokračuje 2. sériou. Historická telenovela zahltí fanúšikov už budúci rok a nižšie sa môžeš pozrieť na prvú krátku scénu z nových dielov.

Dokument o Kanyem Westovi s názvom Jeen-Yuhs uvidíme budúci rok a azda bude taký skvelý ako teaser, v ktorom Kanye naživo rapuje s Mos Defom slohy z ich spoločnej skladby Two Words.

Posledná séria Ozark bude oproti tým predošlým dlhšia. Zároveň bude rozdelená na dve časti. Obe uvidíme v priebehu budúceho roka a nižšie sa môžeš pozrieť na nič nehovoriaci teaser.

 

Red Notice je akčný blockbuster s Gal Gadot, Ryanom Reynoldsom a Dwaynom Johnsonom. Nižšie sa môžeš pozrieť na trojminútovú scénu z filmu, v ktorej Gal Gadot premôže oboch chlapov. Celé si to budeme môcť užiť 12. novembra.

Druhá séria Tiger Kinga dorazí 17. novembra.

Cowboy Bebop je legendárne anime pozostávajúce z 26 dielov. Netflix už 19. novembra uvedie jeho hranú verziu, avšak nepôjde o remake anime. Tento seriál bude skôr rozširovať príbeh anime, v ktorom sa odohráva, takže sa dočkáme podobných epizód, ale aj celkom nových príbehov.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Titulná skladba Tank v anime openingu je tiež legendárna, no a tvorcovia pochopili, že nič lepšie asi nedokážu vymyslieť. Natočili teda vlastnú verziu a na výsledok (podľa nás podarený) sa môžeš pozrieť nižšie. Seriál si bližšie predstavíme, keď konečne uvidíme nejaký trailer.

Posledných 5 epizód finálnej, 5. série Money Heist bude dostupných 3. decembra. Ako vidíš vo vybranej scéne nižšie, napätie medzi lúpežníkmi narastá. 

Od tvorcov Whisker Away prichádza celovečerný anime film Drifting Home, ktorý bude podľa traileru nižšie poriadne emotívny.

Adaptácia Super Crooks od komiksového giganta Marka Millara má premiéru koncom novembra. Režíruje Motonobu Hori (Carole & Tuesday) a trailer nižšie ti dá dokonalý obrázok o tom, s čím máme do činenia.

Na záver ťa potešíme krátkym teaserom na Extraction 2, vďaka ktorému sa dozvedáme len to, že Tyler Rake (Chris Hemsworth) koniec jednotky prežil. 

Späť
Zdieľať
Diskusia