Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2021, 17:33
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Netflix oznamuje 2. sériu Tiger Kinga. Uvidíme ju už koncom roka, z väzenia sa na nej zúčastnil aj Joe Exotic

Netflix oznamuje 2. sériu Tiger Kinga. Uvidíme ju už koncom roka, z väzenia sa na nej zúčastnil aj Joe Exotic
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TIGER KING
Uložiť Uložené

Druhú sériu uvidíme už o pár mesiacov.

Prvú sériu Tiger Kinga si v priebehu prvého mesiaca zaplo 64 miliónov domácností. Po roku a pol Netflix tak trochu nečakane oznamuje pokračovanie. Nové diely dokumentárneho seriálu uvidíme do konca tohto roka, no veľa ďalších informácií nemáme. V 2. sérii účinkuje Carole Baskin, ale aj Joe Exotic, ktorému tvorcovia zavolali cez videohovor do väzenia, kde si odpykáva trest za plánovanie vraždy. 

Odporúčané
Sex Education: 5 najlepších vzťahov plných sexu a romantiky Sex Education: 5 najlepších vzťahov plných sexu a romantiky 21. septembra 2021, 20:28

Druhú sériu natočia rovnakí režiséri ako tú prvú – Eric Goode a Rebecca Chaiklin. Hlavnou otázkou zostáva, či majú tvorcovia dostatok materiálu na tvorbu kompletnej minisérie. Predsa len, v prvej sérii pokryli väčšinu celého prípadu. Avšak je pravda, že za posledné dva roky sa v tomto prípade a vo vzťahu medzi Joeom Exoticom a Carole Baskin udialo ozaj veľa, takže si nepochybne užijeme pár ďalších šokujúcich či bizarných zvratov. 

Pokračovanie seriálu Tiger King bude súčasťou jesenných seriálov Netflixu zachytávajúcich skutočné zločiny (True Crime Series). Nižšie sa môžeš pozrieť na teaser trailer, ktorý na tieto dokumenty a seriály láka doteraz nevidenými zábermi.

Domov
Zdieľať
Diskusia