Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2021, 18:15
Čas čítania 1:06
Dominik Vetrák

Daniel Craig: Prečo by Bond mala byť žena? Vytvorte nové, ženské postavy, ktoré budú rovnako dobré ako James Bond

Daniel Craig: Prečo by Bond mala byť žena? Vytvorte nové, ženské postavy, ktoré budú rovnako dobré ako James Bond
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Najnovšiu bondovku uvidíme už budúci týždeň. A nezdá sa, že tajným agentom sa stane žena.

Posledné roky boli v Hollywoode značne naklonené ženským právam a počúvaniu toho, čo chcú povedať. Tento trend však viacerých ľudí znepokojil, pričom sa začali obávať, že ženy budú nasilu dostávať doteraz tradičné mužské roly. Jednou z takých je aj James Bond. Avšak hlavná producentka už povedala, že nič také nehrozí. 

„Môže byť akejkoľvek farby, no je to muž. Verím tomu, že by sme pre ženy mali vytvárať nové postavy. Neláka ma pracovať s mužskou postavou a jednoducho do nej obsadiť ženskú herečku. Myslím, že ženy sú omnoho zaujímavejšie,“ povedala pre Variety Barbara Broccoli.

Odporúčané
Sex Education: 5 najlepších vzťahov plných sexu a romantiky Sex Education: 5 najlepších vzťahov plných sexu a romantiky 21. septembra 2021, 20:28

Rovnaký názor má aj zatiaľ posledný predstaviteľ Bonda Daniel Craig. Pre Radio Times povedal: „Odpoveď na to je veľmi jednoduchá. Mali by skrátka existovať lepšie roly pre ženy a hercov inej farby pleti ako bielej. Prečo by mala žena hrať Jamesa Bonda, keď by mala existovať rola rovnako dobrá ako Bond, akurát pre ženu?“ 

Domov
Zdieľať
Diskusia