Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2021, 11:17
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Kobra 11 sa končí po 25 rokoch. Ako sa s rolou Semira Gerkhana a legendárnym seriálom lúčil herec Erdogan Atalay?

Kobra 11 sa končí po 25 rokoch. Ako sa s rolou Semira Gerkhana a legendárnym seriálom lúčil herec Erdogan Atalay?
Zdroj: RTL/propagačný materiál/na voľné použitie
NEWS KOBRA 11
Uložiť Uložené

Po 26 sériách sa jeden z najznámejších seriálov v Európe končí.

Kobra 11 sa vysiela už viac ako 25 rokov. Tvorcovia si postavili vlastný úsek diaľnice, nechali vybuchnúť tisícky áut, vystrieľali milióny nábojov a priradili Semirovi Gerkhanovi (Erdogan Atalay) viac ako 10 partnerov. Semir bol styčným bodom seriálu od jeho začiatku až do konca. Stihol natočiť 26 sérií a takmer 400 epizód, v ktorých sa zakaždým stalo niečo, čo vyústilo do naháňačky na diaľnici či prestrelky.

Odporúčané
Čo pozerať, ak na Netflixe hľadáš horory a strašidelné seriály? Týchto 10 ponúka úžasnú, napínavú a krvavú atmosféru Čo pozerať, ak na Netflixe hľadáš horory a strašidelné seriály? Týchto 10 ponúka úžasnú, napínavú a krvavú atmosféru 18. septembra 2021, 14:30

Seriál sa tešil veľkej obľube najmä v Nemecku a nemecky hovoriacich krajinách, no prenikol aj na Slovensko, do Česka a iných krajín. Kobru sme si nesmierne obľúbili aj my, o čom svedčia nekonečné reprízy na televíznych staniciach (už by však mohli kúpiť aj nové série, nie?).

Späť
Zdieľať
Diskusia