Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2021, 8:37
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Zara odhaľuje nové smerovanie svojej mužskej línie. Sústreďuje sa na vybudovanie ľahko nositeľného a moderného šatníka

Zara odhaľuje nové smerovanie svojej mužskej línie. Sústreďuje sa na vybudovanie ľahko nositeľného a moderného šatníka
Zdroj: Zara
MÓDA ZARA
Uložiť Uložené

V ponuke nájdeš kúsky z prémiových materiálov, ako sú ovčia vlna, kašmír, koža či poctivá džínsovina. Línia s názvom Origins je ódou na súčasnú módu.

Len máloktorá módna značka má na odevný priemysel taký vplyv ako Zara. Vlajková loď konglomerátu Inditex bleskovo reaguje na všetky aktuálne trendy a pre mladých ľudí ide o ideálnu alternatívu luxusných kúskov z dielní módnych domov. 

Španielska značka prišla s novou mužskou líniou s názvom Origins, prostredníctvom ktorej sa vedenie Zary sústreďuje na vybudovanie ľahko nositeľného moderného šatníka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Odporúčané
Značka KENZO má nového umeleckého riaditeľa. Ikona streetwearu Nigo si vyskúša svet luxusnej módy   Značka KENZO má nového umeleckého riaditeľa. Ikona streetwearu Nigo si vyskúša svet luxusnej módy 15. septembra 2021, 18:36

Ešte v roku 2019 si spoločnosť stanovila výzvu vyhodnotiť a následne prepracovať proces navrhovania mužského oblečenia, obuvi aj doplnkov. Po dvoch rokoch objavovania, respektíve vývoja môžeme vidieť výsledok, ktorý je zameraný na súčasného muža.

Domov
Zdieľať
Diskusia