Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2021, 16:28
Čas čítania 3:51
Richard Balog

Čo si obliecť počas jesene? Vybrali sme 6 štýlov búnd a kabátov, ktoré skvelo doplnia každý šatník

Čo si obliecť počas jesene? Vybrali sme 6 štýlov búnd a kabátov, ktoré skvelo doplnia každý šatník
Zdroj: Bottega Veneta/propagačný materiál/na voľné použitie
MÓDA MÓDA REFRESHER TRENDY
Uložiť Uložené

Vo výbere nájdeš vrchné košele, elegantné trenčkoty a návrat na scénu hlásia aj univerzitné bundy.

Je zvláštne, že veľká časť mladej populácie nemá problém minúť stovky eur za tenisky, aby ich následne skombinovala s lacnými džínsami a výpredajovými bundami z fastfashion reťazcov. 

Kvalitná bunda alebo kabát pritom môžu byť súčasťou tvojho šatníka aj niekoľko rokov, stačí len vedieť, kedy je správny čas jednotlivé modely vytiahnuť. Kolekcie určené na obdobie jeseň/zima 2021 sú plné zaujímavých kúskov, ktoré skvelo doplnia každý šatník, a to bez ohľadu na vek či pohlavie. Na svoje si prídu zástancovia elegancie, ako aj fanúšikovia surovej pouličnej módy. 

Vďaka nasledujúcemu výberu 6 aktuálnych trendov sa veľmi ľahko zorientuješ v tom, ktorý štýl chceš zakomponovať do svojich outfitov počas najbližších týždňov. 

Odporúčané
Nike Air Force 1 s monogramom Louis Vuitton či outfity Kanyeho Westa: vybrali sme najlepšie módne momenty leta   Nike Air Force 1 s monogramom Louis Vuitton či outfity Kanyeho Westa: vybrali sme najlepšie módne momenty leta 12. septembra 2021, 11:30

Košele ako vrchná vrstva

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Vrchné košele, známe pod anglickým slovom overshirts, sú a budú populárne aj v závere tohto roka. Ide o nadčasovú módnu záležitosť, ktorú v mladosti nosili naši rodičia a počas posledných sezón si podmanila celý odevný priemysel. V rámci svojich kolekcií ich postupne predstavili mnohí poprední návrhári a odvtedy sú ich plné regály aj v bežných obchodoch. 

Ak ešte vo svojom šatníku nemáš aspoň jeden kúsok, je najvyšší čas napraviť to. Ľahko ich zakomponuješ do akéhokoľvek typu outfitu a v najbližších týždňoch budú ideálnou vrchnou vrstvou. Záleží len na tebe, či stavíš na vzorovaný, kockovaný alebo jednofarebný variant. Na záver len dodáme, že rovnako dobre fungujú na mužoch aj ženách. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by British GQ (@britishgq)


 Trenčkot

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Musíme sa priznať, že trenčkot síce považujeme za módnu klasiku, avšak až doteraz sme nad jeho kúpou neuvažovali. Preferovali sme praktickosť v podobe športovo ladených búnd, ale práve tohtoročná jeseň je ideálnym časom na zmenu pohľadu. 

Ľahký kabát v neutrálnych farebných tónoch, vďaka ktorému sa preslávila britská značka Burberry, je skvelou voľbou do premenlivého počasia pre mužov aj ženy. Na nadchádzajúcu sezónu jeseň/zima 2021 sú v kurze okrem klasických bavlnených, popelínových či gabardénových variantov aj kúsky z kože. Ak preferuješ eleganciu pred športovým vzhľadom, nemáš nad čím rozmýšľať. 

V tomto prípade odporúčame pred online výberom najprv navštíviť kamenné predajne a vyskúšať si niekoľko modelov. Nie každý strih ti totiž môže sedieť podľa predstáv. 

Späť
Zdieľať
Diskusia