Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti TV Markíza.
16. septembra 2021, 10:30
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

Chcú si splniť sny, živiť sa hudbou, ale aj získať slávu. Pozri sa, aké nové talenty prekvapili na kastingoch Superstar

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kto bude novou superstar?

Hľadanie novej superstar je v plnom prúde. Slovensku a Česku sa už predstavili mnohí sebavedomí, talentovaní, hanbliví aj nezvyčajní súťažiaci, ktorí zatúžili ukázať svoj talent a preraziť vo svete šoubiznisu. Ďalšie kolo kastingov opäť prinieslo skvelých spevákov, rebelov s osobitým štýlom aj dojemné vystúpenia plné emócií. Ďalšiu epizódu tejto speváckej šou si môžeš pozrieť už tento piatok na Markíze alebo už teraz na Voyo.

Pozri si ďalšiu časť SuperStar

Problémy so sluchom nemusia byť prekážkou

Jeden z tých silných emotívnych momentov prebehol aj počas vystúpenia Hany Dziakovej. Táto súťažiaca má vo svojom srdci špeciálne miesto pre dve veci: spev a šport. Hana je dokonca majsterkou Slovenska v modernej gymnastike a momentálne svoje zručnosti a skúsenosti z tohto krásneho športu odovzdáva ako učiteľka malým žiačkam.

SuperStar Hana Dziaková
Zdroj: TV Markíza

Aj napriek tomu, že má od detstva problémy so sluchom a musí nosiť načúvadlo, na kastingu ukázala, že so svojím hlasom dokáže dokonale pracovať a že jej hendikep nie je pri speve žiadnou prekážkou. Porote zaspievala pieseň Chandelier od Sie a vyslúžila si jednohlasný postup.

Tóny ako od Christiny Aguilery 

Iba šestnásťročná Katarína Pustaiová na kastingu ukázala svoju neobvyklú schopnosť, ktorá špeciálne zaujala Paľa Haberu. Katarína predviedla takzvané píšťalové tóny, ktoré dokážu zaspievať len tie najlepšie svetové speváčky, ako napríklad Mariah Carey alebo Christina Aguilera.

SuperStar Katarina Pustaiova
Zdroj: TV Markíza

Po ukážke týchto výnimočne vysokých tónov nasledoval ešte výnimočnejší spevácky výkon. Katarína zaspievala nádhernú francúzsku pieseň Je t’aime a obávaný Paľo toto vystúpenie katapultoval medzi top 20 výkonov všetkých ročníkov Superstar!

Sympatický Adam s gitarou všetkých očaril 

Nádejný talent Adam Dráb už od detstva bojuje so zákernou cukrovkou. Do Superstar sa prihlásil, lebo sa nikdy nevzdáva a rád by motivoval aj iných mladých ľudí, ktorí majú toto ochorenie vo svojom živote. Snaží sa im ukázať, že sa s tým dá žiť.

SuperStar Adam Drab
Zdroj: TV Markíza

Adamovým najväčším podporovateľom bol jeho dedko, ktorý ho v dôsledku covidu-19 prednedávnom navždy opustil. Aj napriek tomu Adam na kastingu zahviezdil„Aký je to obrovský rozdiel, keď je niečo dobré a výborné. Prišiel, zahral a zvíťazil,“ povedal Čeky.

Anjelská speváčka

Každoročne pred porotu predstupuje veľa zaujímavých a rôznorodých súťažiacich, avšak asi po prvýkrát prišiel na kasting anjel. Ešte pred tým, ako začala Kateřina Chybová spievať, očarila porotkyňu Moniku Bagárovú, ktorá sa začala rozplývať nad Katkiným anjelským výzorom.

SuperStar Katerina chybova
Zdroj: TV Markíza

Výkon mladej speváčky bol čistý, krásny a úplne bez chybičky. Katka teda nielenže vyzerá ako anjel, ale aj tak spieva. Inokedy prísny Paľo Habera dokonca súťažiacej za jej výkon poďakoval, čo je veľká vzácnosť. 

Princ Krasoň

Ďalším zaujímavým súťažiacim je Kristián Ilčík, ktorého porota označila za živého princa Krasoňa. Podľa Paľa Haberu a Moniky Bagárovej je vraj Kristián ideálnou predlohou na rozprávkovú postavu. Šťastným koncom však pre neho nie je prebudenie princeznej, ale miesto v top 10 tohtoročnej Superstar. Prvý krok za svojím cieľom sa rozhodol urobiť s veľmi ťažkou pesničkou – duetom Shallow od Lady Gaga a Bradleyho Coopera, pričom Kristián sa rozhodol zaspievať oba party sám.

Katkin bezchybný výkon, Kristiánovo stvárnenie Shallow aj ostatných zaujímavých spevákov si budeš môcť pozrieť tento piatok o 20.30 h na Markíze alebo už teraz na Voyo.

Pozri si ďalšiu časť SuperStar
Domov
Zdieľať
Diskusia