Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2021, 19:14
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Michael Caine 8 rokov nežmurkal: „Ľudia si mysleli, že som psychopat. Desil som ich do špiku kostí“

Michael Caine 8 rokov nežmurkal: „Ľudia si mysleli, že som psychopat. Desil som ich do špiku kostí“
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MICHAEL CAINE
Uložiť Uložené

Caine spomína na bizarné obdobie vo svojom živote.

Herec, ktorého meno znie My Cocaine, ak si ho povieš párkrát rýchlo za sebou, skúšal 8 rokov nežmurkať. Prezradil to sám herec v rozhovore pre The Mirror. Prečítal si o tom v jednej z kníh o herectve s názvom Teach Yourself Acting a veril, že mu to pomôže v jeho hereckom výkone, ktorý bude na plátne vyzerať očarujúcejšie. 

Odporúčané
10 filmov z 21. storočia, ktoré by dnes nemohli vzniknúť. Sú sexistické a urážajú rasy či celé národy 10 filmov z 21. storočia, ktoré by dnes nemohli vzniknúť. Sú sexistické a urážajú rasy či celé národy 27. augusta 2021, 14:30

„Do hlavy som si vštepil myšlienku: Nesmieš žmurkať. Nikdy. Nasledujúcich 8 rokov som strávil tým, že som sa snažil nežmurkať. Moja mama a ľudia v mojom okolí si mysleli, že som zošalel. Mysleli si, že som psychopat. Zvykol som tak desiť ľudí do špiku kostí.“

V normálnom živote znova začal žmurkať, no keď natáča film, do dnešného dňa pritom nežmurká. Vyslúžil si tým prezývku Snake Eyes. Caine tvrdí, že keď herec nežmurká, divák si to rýchlo všimne a očarí ho to. Niečo na tom bude. Spomeň si na výkon Anthonyho Hopkinska V mlčaní jahniat, kde herec takisto nežmurkal. 

Michael Caine
Zdroj: Warner Bros.
Späť
Zdieľať
Diskusia