Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2021, 12:30
Čas čítania 5:19
Dominik Vetrák

Čo pozerať v septembri na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách?

FILMY A SERIÁLY HBO NETFLIX PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Streamingové platformy budú opäť súperiť o pozornosť predplatiteľov. Do čoho sa oplatí investovať najviac a kde uvidíš najlepšie seriály?

Netflix bude opäť kraľovať programu streamingových platforiem a nikto sa tomu asi nebude čudovať. Funguje to tak každý mesiac už od počiatku akéhokoľvek súboja medzi streamingovými platformami. Je neuveriteľné, koľko zaujímavého, originálneho a populárneho obsahu dokáže tento gigant produkovať a streamovať každý mesiac.

V septembri sa však netradične prihlási o slovo aj Apple TV+ s dvomi väčšími seriálmi, nehovoriac o tom, že stále vysielajú 2. sériu úžasného seriálu Ted Lasso. 

Odporúčané
Svet Marvelu: Trailer pre Spider-Man 3 odhalil Sinister Six, multiverse a veľa ďalších tajomstiev. Uvidíme vo filme aj Daredevila? Svet Marvelu: Trailer pre Spider-Man 3 odhalil Sinister Six, multiverse a veľa ďalších tajomstiev. Uvidíme vo filme aj Daredevila? 24. augusta 2021, 15:30

Netflix

Money Heist – 3. september

Po štyroch sériách s kolísavou kvalitou sme aj radi, že sa Money Heist skončí. Treba uzatvoriť druhú veľkú rabovačku a pohnúť sa v príbehu ďalej. Asi nikto by už neuveril, že sa týmto zlodejom podarí uspieť aj pri tretej lúpeži bez toho, aby na nich od začiatku nestriehla armáda. To sa stane aj v poslednej, 5. sérii.

Professora zajala Alicia Sierra, ktorá ho drží ako rukojemníka, no neprivolala si posily. Niečo teda plánuje, no a my môžeme len hádať, čo to bude. Partia zlodejov tak prišla o svoje spojenie s vonkajším svetom, ako aj o jedného z nich. Navyše sa musia ubrániť nájazdu armády, keďže autority už toho majú dosť. 

Prvá polovica 5. série dorazí na Netflix 3. septembra a zvyšné epizódy zase 3. decembra. Následne sa hlavný príbeh uzatvorí a Netflix začne pracovať na spin-off seriáloch, takže možno uvidíme ďalšie lúpeže v podaní známych, ale aj nových postáv. 

Into the Night – 8. september

Prvá séria sledovala partiu pasažierov, ktorí sa ocitli na palube lietadla ovládaného mužom so zbraňou. Nešlo o teroristu, ale o človeka, ktorý mal informácie, že ak okamžite nevzlietnu a nezačnú unikať pred slnkom do časových pásiem, kde je noc, zomrú.


Samozrejme, nikto mu neveril, ale ako sa v istých oblastiach na zemi začali objavovať prvé slnečné lúče dňa, ľudia začali nevysvetliteľne umierať. Prvá séria sa zameriavala na utekanie pred slnkom, nezhody medzi pasažiermi a problémy s tankovaním, ako i finálnym úkrytom, keďže nemohli lietať do konca života. 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Pred pár dňami sme ti ukázali nič nehovoriaci teaser a, bohužiaľ, stále nevieme nič nové. Netflix si dej 2. série prísne stráži, a tak netušíme, o čom bude a ani to, kto si v nových dieloch zahrá. Ak sa tvorcom podarí udržať kvality 1. série, veľmi radi si pozrieme aj túto druhú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia