Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2021, 12:11
Čas čítania 1:13
Vojtěch Vanda

Demi Lovato nevylúčili, že sa v budúcnosti môžu identifikovať ako transrodová osoba

Demi Lovato nevylúčili, že sa v budúcnosti môžu identifikovať ako transrodová osoba
Zdroj: Getty Images/The 32nd Annual GLAAD Media Awards
OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Oslovovanie „oni“ nemusí vraj zostať navždy. Gender sa u nich môže zmeniť, pripustili.

Demi Lovato vystoupili na summitu 19th Represents s jasnou zprávou: může se klidně stát, že se v budoucnosti budou identifikovat i jako trans. Sdělili to s myšlenkou, že je na světě mnohem více možností označování svého bytí, než jen klasické binární. Učinil tak v rámci summitu, jenž je věnován jak podpoře LGBTQ+ komunity, tak žen nebo žen v minoritách. 

Odporúčané
Demi Lovato hovoria, že si ich rodina na oslovovanie „oni“ zvykla. Kamaráti im však vraj môžu stále hovoriť št*tka Demi Lovato hovoria, že si ich rodina na oslovovanie „oni“ zvykla. Kamaráti im však vraj môžu stále hovoriť št*tka 18. júna 2021, 17:36

Demi Lovato byli pozváni na summit jako zástupce kulturní sféry, která má na 19th Represents své místo. Dalšími odvětvími jsou například politika, sporty, byznys a další, které letos zastupovala například Michelle Obama nebo bývalá tenistka Billie Jean King.

Domov
Zdieľať
Diskusia