Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2021, 16:03
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Billie Eilish na Instagrame opäť ukazuje detail poprsia. Nešla som na plastiku, nie som ako tie bezduché modelky, hovorí

OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Speváčka vydala nový album Happier Than Ever, na ktorom sa vyjadruje aj k ženskej vonkajšej kráse. Zároveň sa na release párty obliekla tak, ako ju doteraz ľudia videli len na Instagrame.

Billie Eilish sa zúčastnila na release párty v spolupráci so streamovacou platformou Spotify k svojmu najnovšiemu projektu Happier Than Ever, ktorý uzrel svetlo sveta včera o polnoci. Kým v posledných mesiacoch fanúšikov dráždila odvážnymi fotkami na Instagrame, teraz dokazuje, že svoju premenu myslí naozaj vážne a veľký výstrih si zobrala na oficiálnu udalosť. Výsledok patrične zreportovala na sociálnej sieti.

Niektorí fanúšikovia ešte stále neskrývajú prekvapenie, väčšina si však už zvykla na to, že 19-ročná speváčka prechádza premenou z dievčaťa na ženu. Zároveň platí, že už dávno avizovala svoj plán ukazovať svoje telo, keď bude dospelá. 

Aj v texte na albume sa venuje tejto téme a naznačuje, že prirodzenosť pre ňu vždy bude na prvom mieste. V skladbe Overheated sa fanúšikov pýta, či už nemajú dosť bezduchých modeliek, ktoré na fotkách predvádzajú pózy, len aby vyzerali čo najlepšie. Naznačuje tiež, že nie je stotožnená s absolvovaním plastických operácií. 

Odporúčané
Billie Eilish sa hľadá, široké mikiny vymenila za korzety. Jej kariéra má rýchlejší spád ako Lady Gaga Billie Eilish sa hľadá, široké mikiny vymenila za korzety. Jej kariéra má rýchlejší spád ako Lady Gaga 24. júla 2021, 12:30

Billie dlhodobo razí myšlienku, aby sa každý obliekal a správal tak, aby sa cítil komfortne a sebavedome. Kritiku odmieta a tvrdí, že si môže robiť, čo uzná za vhodné. Rovnako nevie pochopiť názor, prečo by mala mať navždy oblečené široké mikiny a veľké nohavice, keď sa na to necíti. 

Nový album so 16 skladbami si môžeš už teraz vypočuť na všetkých streamovacích aplikáciách. Billie Eilish k nemu o pár dní vydá aj oficiálny koncertný film s premiérou na streamovacej platforme Disney+. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Späť
Zdieľať
Diskusia