Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2021, 15:26
Čas čítania 6:06
Adam Novosad

Toto je 12 nadržancov z pikantnej brazílskej verzie Too Hot to Handle. Z ich Instagramov máš pocit, že existujú len bikiny

NEWS TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Partia nadržancov z brazílskej verzie Too Hot to Handle ukrýva zaujímavé životné príbehy.

Pikantná brazílska verzia Too Hot to Handle je už úplne dostupná na Netflixe, a tak ľudia po celom svete nedočkavo sledujú záverečné štyri epizódy, aby sa dozvedeli, kto zvíťazil a kto odišiel domov s prázdnymi rukami.

My ti nebudeme prezrádzať, ako reality šou dopadla, namiesto toho sme sa však pozreli na Instagramy jednotlivých súťažiach. Na niektorých profiloch budeš mať pocit, akoby si objavoval život hercov a herečiek z filmov pre dospelých, ale inde už nájdeš aj zamilované momentky, o ktoré sa naozaj postarali spojenia zo samotnej šou. 

Odporúčané
Vášnivý sex už v prvej polhodine. Too Hot to Handle na brazílsky spôsob je ako swingers párty poháňaná frustráciou Vášnivý sex už v prvej polhodine. Too Hot to Handle na brazílsky spôsob je ako swingers párty poháňaná frustráciou 26. júla 2021, 15:31

Brenda Paixao

Brenda Paixao sa síce zahľadela do Matheusa, a tak sa spočiatku zdalo, že by mohla mať šancu celú šou vyhrať, ale vzťah sa stal oveľa búrlivejším, ako očakávala. Ani bez prípadnej výhry však Brenda nemusí mať problém s peniazmi, pretože sa živí ako mejkap umelkyňa. Napriek tomu na začiatku šou povedala, že má momentálne prázdnu peňaženku a nemá v nej ani 10 eur.

Na svojom Instagrame mala doteraz pár tisíc followerov, ale oproti mužom z reality šou jej počet fanúšikov narástol oveľa rýchlejšie. V súčasnosti už má viac ako 200-tisíc sledovateľov a popularitu využíva na propagáciu svojho talentu na mejkap. Brenda má iba 24 rokov, a tak má na hľadanie pravej lásky ešte dosť času.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brincando com Fogo🔥| Brenda (@paixao_brenda)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brincando com Fogo🔥| Brenda (@paixao_brenda)

Matheus Sampaio

Matttheus Sampaio nie je na sociálnych sieťach žiadnym nováčikom. Zopár tisíc followerov mal už aj predtým, ako sa prihlásil do šou Too Hot to Handle, ale odkedy Netflix odvysielal prvé epizódy, počet followerov mu vzrástol na viac ako 70-tisíc.

Odporúčané
Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca 29. júla 2023, 10:00

25-ročný lámač ženských sŕdc označuje samého seba za casanovu, ale v šou už od začiatku vyznával lásku Brende, do ktorej sa zahľadel krátko po zoznámení. Sám o sebe hovorí, že nemá ani potuchy, koľko frajeriek už mal a koľko žien sa vystriedalo v jeho posteli. Svoj imidž zakladá na charizme a po skončení šou Too Hot to Handle by chcel novozískanú popularitu premeniť na živobytie ako influencer.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brincando com Fogo🔥| Matheus (@matheussampaio___)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brincando com Fogo🔥| Matheus (@matheussampaio___)

Thuany Raquel

Thuany Raquel sa v šou Too Hot to Handle snaží nájsť pravú lásku a možno bude jedna z mála, ktorej sa to naozaj podarí. Už z prvotného kontaktu v šou bolo jasné, že jej padol do oka súťažiaci Caio. Fotografie z Instagramu momentálne naznačujú, že to spolu ťahajú aj po skončení šou, keďže neustále pridávajú spoločné momentky.

V jej živote sa pred pár rokmi odohrala vzťahová tragédia. Podľa vlastných slov sa vydala ako veľmi mladá, a keď ju partner podviedol, manželstvo stroskotalo. Thuany síce nazbierala už viac ako 160-tisíc followerov, ale neprezradila, ako si zarába na živobytie. Oproti ostatným súťažiacim je trochu staršia, keďže tento rok oslávila svoje 27. narodeniny.

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený THUANY RAQUEL (@thuanyraquel)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený THUANY RAQUEL (@thuanyraquel)

Davi Knelp

Najmladší súťažiaci v brazílskej verzii súťaže Too Hot to Handle je Davi Knelp, ktorý sa na obrazovkách prezentoval ako bláznivý a vášnivý mladík schopný nechať sa nahovoriť na všetko. Davi o sebe hneď prezradil, že sa živí ako dídžej a influencer, o čom svedčí aj počet followerov na Instagrame. Sleduje ho viac ako 1,6 milióna ľudí, vďaka čomu zrejme nemá núdzu o peniaze.

Odporúčané
Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz 8. decembra 2022, 17:30

Na svoj profil pravidelne pridáva fotografie so súťažiacimi, ktorých spoznal v samotnej reality šou, avšak namiesto Kethellen sa tam objavuje Leandro. Nič nenaznačuje, že by sa Davi s Kethellen po skončení šou snažili vytvoriť pár, ale zrejme zostali dobrými priateľmi, pretože sa z času na čas objavia na profile toho druhého. Davi sa však chce sústrediť na dobre rozbehnutú kariéru, a tak je jasné, že na seriózny vzťah momentálne nemusí mať dostatok času.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Davi Kneip (@davikneip)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Davi Kneip (@davikneip)

Rita Tiecher

Rita Tiecher vlietla do šou Too Hot to Handle vo veľkom štýle. Bez akýchkoľvek zábran sa priznala, že na exotický ostrov si prišla užiť zbližovanie so všetkými mužmi, ktorí jej padnú do oka, a tak v priebehu prvých štyroch epizód zlomila srdce minimálne trom z nich. Rita sa v bežnom živote živí ako dídžejka a influencerka, ale podľa Instagramu jej hudobná kariéra zatiaľ nie je príliš úspešná.

Späť
Zdieľať
Diskusia