Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Richard Bonde
28. júla 2021, 19:20
Čas čítania 0:58

V Bratislave sa uskutočnia preteky elektrických kolobežiek. Jazdci vraj pôjdu rýchlosťou aj takmer 100 km/h

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Preteky sa uskutočnia už o čoskoro, 15. septembra.

Majitelia elektrických kolobežiek sa už čoskoro budú môcť zúčastniť na pretekoch Voltrace, ktoré sa budú konať v piatok 15. septembra v Kart One aréne v bratislavskej Petržalke. Preteky zastrešuje známy automobilový pretekár Maťo Homola.

28. júla 2021, 14:44 Čas čítania 0:40 Taxikárovi odmietol zaplatiť 17 eur, tak ho viackrát udrel a ušiel. Polícia páchateľa už zadržala, hrozia mu až 3 roky za mrežami Taxikárovi odmietol zaplatiť 17 eur, tak ho viackrát udrel a ušiel. Polícia páchateľa už zadržala, hrozia mu až 3 roky za mrežami

Účastníci pretekov si budú môcť zajazdiť na kolobežkách oveľa vyššími rýchlosťami, aké sú v cestnej premávke povolené a bezpečné. Tí, ktorým to ich výkonné kolobežky umožnia, budú môcť legálne jazdiť rýchlosťou až do 100 km/h.

Späť
Zdieľať
Diskusia