Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Medirex.
4. augusta 2021, 15:30
Čas čítania 0:59
Sponzorovaný obsah

Zisti, ako sa tvoje telo vyrovnalo s koronavírusom. Jednoduchý test ti prezradí, ako na tom si

Zisti, ako sa tvoje telo vyrovnalo s koronavírusom. Jednoduchý test ti prezradí, ako na tom si
Zdroj: Archív Medirexu
ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Krátke vyšetrenie krvi ti môže prezradiť veľa.

Koronavírus covid-19 je tu s nami prakticky už od marca minulého roka a za rok a pol sa týmto vírusom nakazilo celkovo takmer 400-tisíc ľudí, ktorí boli detegovaní prostredníctvom PCR testov. 

Covid, test
Zdroj: Archív Medirexu

Dôsledky nákazy koronavírusom pritom môžeš cítiť aj niekoľko týždňov až mesiacov po tom, čo si ochorenie prekonal. Ak máš pochybnosti o tom, ako sa s koronavírusom vyrovnalo tvoje telo, prípadne pociťuješ jeden z vedľajších účinkov liečby, teda únavu, nespavosť či problém so sústredením sa, absolvovať môžeš jednoduché a rýchle vyšetrenie krvi. Pomocou neho budeš už do troch pracovných dní vedieť, ako veľmi ťa covid-19 poznačil. Ako vyšetrenie prebieha, si môžeš pozrieť vo videu.

Na výber máš z dvoch balíčkov vyšetrení. Rozšírený balíček vyšetrenia po prekonaní covidu-19, za ktorý zaplatíš 72 eur, je rovnako ako základný balíček určený najmä pre tých, ktorí si chcú preveriť svoj zdravotný stav po prekonaní ochorenia covid-19. V porovnaní so základným balíčkom za 25 eur obsahuje rozšírený aj vyšetrenie protilátok IgG, hladiny vitamínu D a hladiny feritínu – zásobného proteínu železa, ktorý je nielen zápalovým markerom, ale odhaľuje aj sklon k trombóze. Dozvieš sa tak, či v dôsledku prekonaného koronavírusu nemá tvoje telo problém s kľúčovými orgánmi, ako sú obličky, pečeň, pľúca či srdce, a aký je tvoj celkový krvný obraz a množstvo protilátok proti covidu-19. 

K vyšetreniu si môžeš doplatiť aj následnú osobnú interpretáciu výsledku v hodnote 35 eur, ktorú si môžeš objednať po získaní výsledkov, aby ti odborníci vysvetlili jednotlivé dáta a ty si tak lepšie pochopil, či je všetko v poriadku, prípadne čo môžeš urobiť pre to, aby sa ti polepšilo. Interpretácie sú dostupné v odberných centrách Medirexu v Bratislave (Galvaniho 17/A) a v Košiciach (Magnezitárska 2/B).

Covid test
Zdroj: Archív Medirexu
Domov
Zdieľať
Diskusia