Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza
23. júla 2021, 12:20
Čas čítania 1:08
Jana Mikysová

LOVE THEM a TV Markíza vytvorili originálny merch k Pánovi profesorovi. Uchmatni si svoj kúsok

LOVE THEM a TV Markíza vytvorili originálny merch k Pánovi profesorovi. Uchmatni si svoj kúsok
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Pozri sa, čo všetko prinesie 3. séria obľúbeného seriálu z prostredia bratislavského gymnázia.

Obľúbený markizácky seriál Pán profesor, ktorý si na jar podmanil divákov, sa opäť vracia na obrazovky. Od septembra si budeš môcť užiť 3. sériu seriálu z prostredia bratislavského gymnázia. Tá dokonca prinesie ešte viac epizód ako doposiaľ. Kým sa objavia obľúbené herecké tváre na obrazovkách, čakanie ti spríjemní nový merch, ktorý vznikol v spolupráci TV Markíza a LOVE THEM.

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Už tradične sa môžeš tešiť na netradičného stredoškolského učiteľa Sama Vozára, ktorého stvárňuje Tomáš Maštalír. Bude riešiť nielen ďalšie problémy svojich študentov, ale aj tie svoje. Bude sa jeho vzťah s kolegyňou Klaudiou (Gabriela Marcinková) vyvíjať bez problémov alebo si užijeme patálie typické pre túto dvojicu? Medzi hereckými hviezdami nebudú chýbať ani mladé nádejné talenty ako Martin Klinčúch, Adam Bardy či Krištof Králik.


„Pán profesor si získal masívnu popularitu naprieč všetkými vekovými kategóriami a vo veľkom pritiahol k obrazovkám aj mladšie publikum, ktoré je čoraz náročnejšie osloviť klasickým lineárnym vysielaním. Nové časti prinesú ďalšie pútavé príbehy, viacero prekvapení, ako aj zaujímavé nové postavy, ktoré obohatia dej,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu skupiny Markíza.

Nový merch predviedli herec Martin Klinčúch a tanečníčka Monika Sakmanová.
Nový merch predviedli herec Martin Klinčúch a tanečníčka Monika Sakmanová. Zdroj: TV Markíza

Pán profesor má nový merch

Čakanie na štart novej série Pána profesora si môžeš spestriť vďaka novej kolekcii oblečenia, ktorá vznikla v spolupráci značky LOVE THEM a TV Markíza. Zakúpiť si ju môžeš v Markíza shope. Vyber si z dvoch verzií originálnych tričiek s názvom "SMILEY x Pán profesor" s modrou alebo žltou potlačou. Tričká sú unisexové a k dispozícii sú veľkosti od S po XL, záujemcovia si ich môžu zakúpiť za výhodnú cenu 19 eur s DPH.

Chcem nový merch
Nový merch predviedli herec Martin Klinčúch a tanečníčka Monika Sakmanová.
Nový merch predviedli herec Martin Klinčúch a tanečníčka Monika Sakmanová. Zdroj: TV Markíza

V nových častiach Pána profesora si budeš môcť užiť nielen obľúbených hercov, ale aj nové tváre, ktoré si v seriáli doposiaľ nevidel. Gymnazistov čaká nielen maturita, ale aj veľa zaujímavých zážitkov a ty pri tom nesmieš chýbať. 

Nový merch predviedli herec Martin Klinčúch a tanečníčka Monika Sakmanová. pán profesor, merch pán profesor, merch Nový merch predviedli herec Martin Klinčúch a tanečníčka Monika Sakmanová.
Zobraziť galériu
(9)
Domov
Zdieľať
Diskusia